Välkommen Johan! Ny kontorsassistent på God Assistans.

Vi är glada och stolta över att få presentera vår senaste medarbetare på kontoret i Täby. Johan Bramstång har nu börjat hos oss som kontorsassistent. Johan är en ung man fylld av energi och kloka tankar kring verksamheten och är den av oss som har längst erfarenhet av personlig assistans, trots att han är yngst. Därför vet vi att Johan kommer att tillföra God Assistans både nya dimensioner och värdefulla perspektiv. Varmt välkommen till oss! Nedan berättar Johan lite mer om sig själv.

”Hej! Johan heter jag och är 22 år gammal. Jag har en CP-skada sedan födseln som gör att jag sitter i rullstol och lever dagligen med personlig assistans. Jag är utbildad inom ljud och bild på gymnasienivå men har sedan 2013 främst jobbat inom personlig assistans. Nu senast jobbade jag för ett av Sverige största assistansbolag men kände att det var dags för en ny utmaning och att börja som kundassistent på God Assistans kändes helt rätt! När jag fick frågan, ”varför jobbar du med personlig assistans?”, så var svaret enkelt, jag vill vara delaktig och med hjälp av mina kunskaper och erfarenheter vill jag göra livet så bra och fungerande som möjligt för personer med personlig assistans. Orden ”lev ditt liv som du vill leva det” är ord som jag verkligen står för och som är viktiga för mig och nu även genom mitt arbete på God Assistans.”