Engagerad personlig assistans i Stockholm

Låt oss hjälpa dig!

Vi svarar gärna på dina frågor och funderingar. Fyll i formuläret eller slå oss en signal!

  God Assistans i Stockholm

  Martin är Verksamhetschef på God Assistans Mitt och sätter kunden, den som får assistans, i centrum. För Martin ligger fokus på att lyssna och forma assistansen efter vad kunden vill. Det är också viktigt att kunden själv gör ett aktivt val. Assistans är en ömsesidig relation som ska hålla under lång tid.

  I sitt dagliga arbete jobbar Martin för att kundansvariga och assistenter får de förutsättningar de behöver för att ge kunderna det stöd de behöver.

  ”Att arbeta som personlig assistent är ett väldigt viktigt yrke. Assistentjobbet passar många olika typer av personer eftersom varje kund är unik och den personliga matchningen mellan assistenten och kunden gör att ni trivs med varandra”

  Martin, Stockholm

  Hitta hit

  Vi som jobbar i Stockholm

  Martin Wilén

  Martin Wilén

  Verksamhetsansvarig (tf)

  Stockholm

  Martin Wilén/ Verksamhetsansnvarig (tf)

  Martin är tillsammans med sin barndomsvän Mikael Nordmark grundare av God Assistans. Innan dess arbetade han som VD på ett av Sveriges största assistansbolag och han har nära 20 års erfarenhet ledande positioner inom personlig assistans. Martin drivs av att ge god omsorg och assistans samt att se sina medarbetare utvecklas och trivas på jobbet. Mår medarbetarna bra så får även kunderna den bästa omsorgen.

  Matilda Bertlin

  Kundansvarig

  Stockholm

  Matilda Berlin / Kundansvarig

  Matilda har ett stort hjärta och drivs av att göra något bra för andra människor, vilket är anledningen till att hon valt att arbeta inom vård och omsorg under hela sitt yrkesliv. Hon har arbetat både praktiskt och administrativt inom området och arbetar sedan 2017 som kundansvarig på God Assistans. Matilda är mycket uppskattad av både medarbetare, assistenter och kunder för sin varma och glada personlighet och sin stora kunskap och omsorg. När Matilda är på kontoret har hon ofta med sig hunden Melvin; en glad tuss som livar upp tillvaron för alla.

  Paula Ellis

  Kundansvarig

  Stockholm

  Paula Ellis / Kundansvarig

  Paula har arbetat hos oss inte bara en gång utan två. Hon är en administrativ begåvning som stöttar God Assistans och kollegor med det jobb som lite otacksamt aldrig syns. Konstigt nog så går hon i gång på administrationen som uppstår till följd av assistansbranschens otaliga regelverk. Som om inte det räcker ryms här en engagerad kundansvarig. Paula har bland annat arbetat som kundansvarig på ett annat bolag, personlig assistent och elevassistent. På fritiden hittar du henne springandes efter barnen eller om hon har tur; springandes själv i skogen.

  Malin Forsberg

  Kundansvarig

  Stockholm

  08-23 26 01
  malin.forsberg@godassistans.se

  Malin Forsberg / Kundansvarig

  Vår egen empatiska och sympatiska ”funkismorsa” Malin har varit med sen starten av God Assistans. Men bara för att hon är en fossil i sammanhanget, tröttnar hon aldrig på jobbet! ”Med avstamp i min dotters assistans ser jag utmaningar men också så mycket möjligheter, personlig assistans är fantastiskt att få arbeta med på flera plan” Med en bakgrund inom media samt mångårig erfarenhet av logistik med internationell inriktning är hon en mycket uppskattad lagspelare hos oss. Malin gillar skärgården, människor som bjuder på sig själva och fikabröd. Hon gillar också djur och nästan alla hon hittills träffat gillar också henne. Speciellt stora spindlar, mygg och fästingar.

  Gabriela Caligari

  Kundansvarig

  Stockholm

  Gabriela Caligari / Kundansvarig

  Gabriela har lång erfarenhet av personlig assistans och utgår från kontoret i Sundbyberg.

  Hon har hela sitt yrkesverksamma liv jobbat med människor och service. De senaste 18 åren inom assistans, bland annat som personlig assistent, kundansvarig och ansvarig för korttidsbemanning.

  ”Att arbeta kund- och personalinriktat med kvalitet skulle jag säga är min styrka. Jag är innovativ, service minded och lösningsfokuserad.”

  Zew Viktor Jarlhammar

  Zew Viktor Jarlhammar

  Kundansvarig

  Stockholm

  Zew Viktor Jarlhammar / Kundansvarig

  Zew har arbetat som assistent de senaste åren och har en mycket bra bild av vad som utgör en god assistans. Han anser att assistansyrket är otroligt viktigt för att man gör skillnad. På riktigt. “Här sätts människan i första rum och jag är otroligt stolt att få vara en del av ett företag som delar mina grundvärderingar för att människor ska få möjligheten att leva ett fullvärdigt liv.” Med ett stort hjärta och med erfarenhet av människor och service i hela sitt yrkesverksamma liv är Zew ett bra tillskott i gänget.

  Lisa Hellberg

  Lisa Hellberg

  Kundansvarig

  Stockholm

  Lisa Hellberg / Kundansvarig

  Lisa kastar sig över arbetsuppgifter med en energi och uthållighet som andra kan avundas.

  Hennes socionomutbildning och erfarenhet av myndighetsutövning ger henne en god inblick i vår komplexa lagstiftning inom personlig assistans. Dessutom har hon själv arbetat som assistent. Hon är envis, energisk och aktiv, det gäller både på jobbet och privat. När hon inte är på jobbet tränar hon och vandrar (såklart, hon har norrländskt påbrå). Lisa brinner för möten med människor och hjälper gärna till med stort som smått i utformandet av våra kunders assistanser.

  Anneli Nordström Lundqvist

  Kundansvarig

  Stockholm

  Anneli Nordström Lundqvist / Kundansvarig

  Anneli brinner för att hjälpa människor och för att ge det lilla extra. Hon har arbetat i flera roller, som kundansvarig, rekryteringsansvarig och personalansvarig. Hon har även suttit i ledningsgrupper och byggt upp två assistansbolag som idag tillhör landets största. Hon utgår från vårt kontor i Sundbyberg och arbetar idag även som ansvarig för God Omsorg.

  Mia Rieder

  Kundansvarig

  Stockholm

  Mia Rieder / Kundansvarig

  Mia började på God Assistans på stockholmskontoret våren 2023 efter att ha arbetat i tre olika assistansbolag varierande storlek sedan 1999. Hon inledde sin bana som personlig assistent och fortsatte för att arbeta som kundansvarig. Långt senare hade hon uppdrag som kontorschef och kundombudsman, däremellan hann hon med att ha ett eget litet assistansbolag. Hon skulle aldrig lämna assistansbranschen frivilligt, det är helt enkelt FÖR stimulerande.

  Annika Johansson

  Kundansvarig

  Stockholm

  Annika Johansson / Kundansvarig

  Annika har under största delen av sitt yrkesliv arbetat inom vård och omsorg. Hon har arbetat som undersköterska och arbetar fortfarande extra på förlossningen emellanåt, bara för att det är så roligt och givande. Annika har under många år arbetat inom assistansbranschen, både som kundansvarig och som ekonom. Som person är Annika glad, lösningsorienterad och effektiv. Hon har ett stort hjärta som brinner för att hjälpa människor. På fritiden tycker Annika om att umgås med familj och vänner.

  Petra Lindström

  Petra Lindström

  Kundansvarig

  Stockholm

  Petra Lindström / Kundansvarig

  Petra är beteendevetare i grunden och har dessutom lång erfarenhet som personlig assistent och arbetsledare. Hon är en person med starkt driv och positiv energi samt grundare av tillgänglighets-appen Fritt Fram. Petra utgår från vårt kontor i Stockholm.

  Karolina Malek

  Karolina Malek

  Kundansvarig (Föräldraledig)

  Stockholm

  Karolina Malek / Kundansvarig (Föräldraledig)

  Karolina Malek har arbetat som personlig assistent och som arbetsledare i flera år.
  Hon har en god förståelse för personlig assistans och vet vad som krävs för att en assistans ska fungera smidigt. Karolina är serviceinriktad och drivs av viljan att skapa goda arbetsvillkor för assistenterna och en väl fungerande vardag för kunderna. ”Att få jobba på God Assistans ger mig möjlighet att utvecklas samtidigt som jag, i min roll som Kundansvarig, verkligen kan göra skillnad och bidra till trygghet för våra kunder”

  Frida Hallgren

  Frida Hallgren

  Kundansvarig

  Stockholm/Falun

  Frida Hallgren / Kundansvarig 

  Fridas arbetsliv startade på en gruppbostad där hon blev kvar i många år, parallellt med högskolestudier och en examen till personalvetare. Strax senare började Frida som chef inom personlig assistans på ett av landets större assistansbolag, där hon arbetat sedan 2017. När Frida inte är i tjänst så finner man henne mest troligt i stallet, i svampskogen med hunden eller hemma med familjen.

  Johannes Granlund

  Johannes Granlund

  Jurist

  Stockholm

  Johannes Granlund / Jurist

  Johannes utgår från Stockholm och har arbetat som juridiskt ombud inom personlig assistans sedan 2018. Innan Johannes började på God Assistans arbetade han som jurist och sedan senior jurist vid ett av landets största assistansbolag. Under studierna på juristprogrammet vid Stockholms universitet jobbade han även som personlig assistent.

  Maria Edelius

  Maria Edelius

  Jurist

  Stockholm

  Maria Edelius / Jurist 

  Maria har arbetat inom personlig assistans sedan 2003 och de senaste 13 åren som jurist på ett av de större assistansföretagen i Sverige. Nu ser Maria fram emot att arbeta på ett mer familjärt företag.

  Vill du arbeta som personlig assistent i Stockholm?

  Att jobba med personlig assistans i Stockholm handlar om att ge en människa möjlighet att leva ett så normalt liv som möjligt utifrån dennes förutsättningar. Letar du efter ett jobb där varje dag är unik och betydelsefull? Jobbet som personlig assistent i Stockholm kräver engagemang och nyfikenhet, och det är ett jobb där du lär dig nya saker varje dag.

  ”Matchningen mellan kund och assistent är nyckeln till framgång.”

  Martin, Stockholm

  Väx som individ – bli personlig assistent i Stockholm

  Jobbet som personlig assistent

  I jobbet som personlig assistent hjälper du en person med en funktionsnedsättning. Det handlar om vardagliga saker som att laga mat, klä på sig och träffa vänner men också om att handla och delta i fritidsaktiviteter. Assistansen anpassas efter varje kunds unika behov i nära samarbete mellan dig som personlig assistent och kunden. Varje kunds behov av assistans är unikt, vissa behöver hjälp dygnet runt medan andra får assistans under dagen. Det är därför mycket viktigt att skapa en arbetsrelation som fungerar för alla, att skapa ett team. Därför är den som får assistans med i rekryteringen av sin assistent.

  ”Det som gör God Assistans unikt är synen på kunden, omtanken och den totala transparensen. Vi inkluderar kunderna på riktigt, ger dem inflytande över sin vardag och de beslut som fattas.”

  Martin, Stockholm

  Personlig assistent – lön och förmåner

  Att jobba med personlig assistans åt en familj i Stockholm

  Jobbet som personlig assistent i Stockholm tar dig ibland till en familj. Det kan vara en ung vuxen, ett barn eller en förälder som behöver assistans. Som assistent till ett barn är du förlängningen av barnets vilja där det begränsas av sin funktionsnedsättning. Det är viktigt att komma ihåg att det är föräldrarnas ansvar att uppfostra barnet, inte ditt som assistent.

  Att jobba som personlig assistent i en familj gör att det ibland uppstår frågor och funderingar. Vi tar därför alltid fram instruktioner för assistansuppdraget, vilket skapar trygghet för alla inblandade. Transparens och öppenhet i dialogen med alla berörda är en självklarhet för oss i våra assistansuppdrag.

  Se lediga jobb i Stockholm

  loading..

  Personlig Assistent sökes, DAGTID i Nykvarn/Södertälje

  Nykvarn Sista ansökningsdatum: 2024-04-03

  Vårdinriktad personlig assistent - Älvsjö

  Stockholm Sista ansökningsdatum: 2024-03-31

  Underbar 8-årig pojke i Järfälla söker assistent! Sommarvikarier

  Järfälla Sista ansökningsdatum: 2024-03-31

  Personlig assistent till 9årig pojke i centrala Sthlm

  Stockholm Sista ansökningsdatum: 2024-03-31

  Personlig assistent 75% - Älvsjö

  Stockholm Sista ansökningsdatum: 2024-03-31

  Personliga Assistenter till Vilgot 6år!

  Nordanstig Sista ansökningsdatum: 2024-03-30

  Personliga Assistenter till Vilgot 6 år!

  Hudiksvall Sista ansökningsdatum: 2024-03-30

  Extra jobba som personlig assistent i Solna

  Solna Sista ansökningsdatum: 2024-03-29

  Extra jobba som personlig assistent i Täby

  Täby Sista ansökningsdatum: 2024-03-29

  Personlig Assistent sökes till Kvinna i Malmslätt, 50-60%

  Linköping Sista ansökningsdatum: 2024-03-28

  Tycker du om sport och vill jobba som personlig assistent i sommar?

  Skellefteå Sista ansökningsdatum: 2024-04-15

  Personlig assistent till en ung kille i Ludvika!

  Ludvika Sista ansökningsdatum: 2024-03-27

  Vill vara en del av mitt nya team av personliga assistenter?

  Täby Sista ansökningsdatum: 2024-03-27

  Nu söker vi erfarna assistenter till barnkund i Hägersten!

  Stockholm Sista ansökningsdatum: 2024-03-24

  Två personliga assistenter sökes till ung man i Åkersberga

  Österåker Sista ansökningsdatum: 2024-03-24

  5-årig flicka söker en personlig assistent (vaken natt)

  Sollentuna Sista ansökningsdatum: 2024-03-23

  Vi söker personlig assistent till en man i sina bästa år.

  Skellefteå Sista ansökningsdatum: 2024-04-30

  Vi söker assistenter som har kunskap om autism.

  Skellefteå Sista ansökningsdatum: 2024-04-30

  Vi söker personal till gladaste killen på Hammarö

  Karlstad Sista ansökningsdatum: 2024-03-21

  Vi söker nu assistenter till en charmig pojke på 4 år.

  Arboga Sista ansökningsdatum: 2024-03-20

  Vill vara en del av mitt nya team av personliga assistenter?

  Vallentuna Sista ansökningsdatum: 2024-03-16

  Söker du sommarjobb inom personlig assistans i Umeå? Se hit!

  Umeå Sista ansökningsdatum: 2024-03-15

  Extrajobb som personlig assistent i Åkersberga!

  Österåker Sista ansökningsdatum: 2024-03-10

  Sommarjobba som Personlig assistent

  Skellefteå Sista ansökningsdatum: 2024-03-10

  Personlig assistent sökes till djurälskande kille i Spånga, ca 65%

  Stockholm Sista ansökningsdatum: 2024-03-10

  Personlig assistent sökes omgående i Sundbyberg

  Sundbyberg Sista ansökningsdatum: 2024-03-09

  Personlig assistent till barnkund på Södermalm!

  Stockholm Sista ansökningsdatum: 2024-03-08

  Vi söker personal till en aktiv kille i Årjäng!

  Årjäng Sista ansökningsdatum: 2024-03-08

  Vi söker personliga assistenter till charmig 9 åring i Västerås!

  Västerås Sista ansökningsdatum: 2024-03-08

  Kvinnlig personlig assistent i Piteå sökes.

  Piteå Sista ansökningsdatum: 2024-03-07

  Nu söker vi en vikarie till en hockey intresserad kille i Jönköping.

  Jönköping Sista ansökningsdatum: 2024-03-05

  Personlig Assistent (Vikariat) - Omgående behov

  Sunne Sista ansökningsdatum: 2024-03-17

  Personlig Assistent (Vikariat) - Omgående behov

  Hagfors Sista ansökningsdatum: 2024-03-17

  Personlig Assistent (Vikariat) - Omgående behov

  Munkfors Sista ansökningsdatum: 2024-03-17

  Personlig Assistent till man i Nykvarn/Södertälje sökes

  Nykvarn Sista ansökningsdatum: 2024-03-10

  Vår djurälskande kund söker fler vikarier inför sommaren

  Umeå Sista ansökningsdatum: 2024-03-31

  Vaken natt , norr om Skellefteå.

  Skellefteå Sista ansökningsdatum: 2024-03-31

  Jobba hos God Assistans

  Våra personliga assistenter är vår viktigaste resurs. God Assistans har som målsättning att ligga över branschens snitt gällande lön och vi erbjuder självklart kollektivavtal, friskvårdsersättning och utbildning.

  98%

  av våra kunder rekommenderar oss

  Få Goda Nyheter!

  Få de senaste nyheterna från God Assistans direkt till din inkorg. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

   Följ oss gärna i sociala medier