Engagerad personlig assistans i Stockholm

Låt oss hjälpa dig!

Vi svarar gärna på dina frågor och funderingar. Fyll i formuläret eller slå oss en signal!

  God Assistans i Stockholm

  Annika är VD på God Assistans Mitt och sätter kunden, den som får assistans, i centrum. För Annika ligger fokus på att lyssna och forma assistansen efter vad kunden vill. Det är också viktigt att kunden själv gör ett aktivt val. Assistans är en ömsesidig relation som ska hålla under lång tid.

  I sitt dagliga arbete jobbar Annika för att kundansvariga och assistenter får de förutsättningar de behöver för att ge kunderna det stöd de behöver.

  ”Att arbeta som personlig assistent är ett väldigt viktigt yrke. Assistentjobbet passar många olika typer av personer eftersom varje kund är unik och den personliga matchningen mellan assistenten och kunden gör att ni trivs med varandra”

  Annika, Stockholm

  Hitta hit

  Vi som jobbar i Stockholm

  Annika Sefbom

  Annika Sefbom

  VD i Mitt

  Stockholm

  Annika Sefbom / VD i Mitt

  Annika är VD på God Assistans i Mitt. Hon har hela sitt yrkesliv arbetat inom vård och omsorg och har lång erfarenhet av personlig assistans från olika större assistansbolag där hon haft ledande roller och även haft övergripande ansvar för handledning, kompetensutveckling och krishantering.
  Nu senast har Annika varit ansvariga för alla äldreboenden i Huddinge kommun.
  Annika brinner för ledarskap och utveckling och tycker att det ska bli otroligt kul att komma ”hem” till assistansen.
  Amir Hadavi

  Amir Hadavi

  Kundansvarig

  Stockholm

  Amir Hadavi / Kundansvarig

  Amir började på god assistans i Mars 2024 efter att ha arbetat länge inom äldreomsorgen samt personlig assistans. På kontoret har han ofta sin hund med. Hunden följer även gärna med och besöker assistenter och kunder när de vill. Hans fritid kretsar mycket kring motion och hans vänner och familj. Men han tycker även om att resa!


  Therese Elmqvist

  Therese Elmqvist

  Kundansvarig

  Stockholm

  Therese Elmqvist / Kundansvarig

  Therese kom till oss i Mars 2024 med flera års erfarenhet som kundansvarig inom personlig assistans.
  På fritiden tycker hon om att resa och upptäcka nya platser, umgås och äta gott med sina nära och kära samt att promenera i Stockholms stadsmiljö. När hon vill koppla av så tar hon gärna fram en virkning.
  Dessutom är Therese en mästare på att fickparkera!

  Malin Forsberg

  Kundansvarig

  Stockholm

  08-23 26 01
  malin.forsberg@godassistans.se

  Malin Forsberg / Kundansvarig

  Vår egen empatiska och sympatiska ”funkismorsa” Malin har varit med sen starten av God Assistans. Men bara för att hon är en fossil i sammanhanget, tröttnar hon aldrig på jobbet! ”Med avstamp i min dotters assistans ser jag utmaningar men också så mycket möjligheter, personlig assistans är fantastiskt att få arbeta med på flera plan” Med en bakgrund inom media samt mångårig erfarenhet av logistik med internationell inriktning är hon en mycket uppskattad lagspelare hos oss. Malin gillar skärgården, människor som bjuder på sig själva och fikabröd. Hon gillar också djur och nästan alla hon hittills träffat gillar också henne. Speciellt stora spindlar, mygg och fästingar.

  Gabriela Caligari

  Kundansvarig

  Stockholm

  Gabriela Caligari / Kundansvarig

  Gabriela började arbeta på God Assistans 2022 efter att hon under många år både arbetat som personlig assistent och med liknande roller som hon har nu. När Gabriela inte jobbar hittar vi henne på en stand up paddle board med sin Golden Retriever Rio som även tycker om att hänga på kontoret i Solna.

  Annika Johansson

  Kundansvarig

  Stockholm

  Annika Johansson / Kundansvarig

  Annika har under största delen av sitt yrkesliv arbetat inom vård och omsorg. Hon har arbetat som undersköterska och arbetar fortfarande extra på förlossningen emellanåt, bara för att det är så roligt och givande. Annika har under många år arbetat inom assistansbranschen, både som kundansvarig och som ekonom. Som person är Annika glad, lösningsorienterad och effektiv. Hon har ett stort hjärta som brinner för att hjälpa människor. På fritiden tycker Annika om att umgås med familj och vänner.

  Petra Lindström

  Petra Lindström

  Verksamhetsutvecklare/
  Kundansvarig

  Stockholm

  Petra Lindström / Verksamhetsutvecklare / Kundansvarig

  Petra började arbeta som kundansvarig på God Assistans 2016 och har sedan år 2020 också haft rollen som verksamhetsutvecklare i Mitt. Hon har innan dess arbetat som personlig assistent i drygt 5 år, studerat beteendevetenskap med inriktning psykologi och skapat en app för personer med rörelsehinder. Fritiden spenderar hon helst med sina barn och sambo på familjeäventyr eller bus i lekparken. Något som inte många känner till om Petra är att hon spelat både fotboll och trumset i 10 år och än idag är det oftast rock ´n roll som dundrar i hörlurarna.

  Mia Rieder

  Kundansvarig

  Stockholm

  Mia Rieder / Kundansvarig

  Mia började på God Assistans på stockholmskontoret våren 2023 efter att ha arbetat i tre olika assistansbolag varierande storlek sedan 1999. Hon inledde sin bana som personlig assistent och fortsatte för att arbeta som kundansvarig. Långt senare hade hon uppdrag som kontorschef och kundombudsman, däremellan hann hon med att ha ett eget litet assistansbolag. Hon skulle aldrig lämna assistansbranschen frivilligt, det är helt enkelt FÖR stimulerande.

  Maria Edelius

  Maria Edelius

  Jurist

  Stockholm

  Maria Edelius / Jurist 

  Maria började arbeta som jurist på God assistans i januari 2024. Hon har en lång erfarenhet och har arbetat inom branschen ända sedan 2003. Maria valde att arbeta på God Assistans främst för att få arbeta på ett familjärt företag. 
  När hon är ledig hittar ni henne mest troligt i skogen med sin vapendragare, hunden Piper och med sina barn. Men hon spenderar även mycket av sin tid vid havet.

  Matilda Bertlin

  Kundansvarig

  Stockholm

  Matilda Berlin / Kundansvarig

  Matilda har ett stort hjärta och drivs av att göra något bra för andra människor, vilket är anledningen till att hon valt att arbeta inom vård och omsorg under hela sitt yrkesliv. Hon har arbetat både praktiskt och administrativt inom området och arbetar sedan 2017 som kundansvarig på God Assistans. Matilda är mycket uppskattad av både medarbetare, assistenter och kunder för sin varma och glada personlighet och sin stora kunskap och omsorg. När Matilda är på kontoret har hon ofta med sig hunden Melvin; en glad tuss som livar upp tillvaron för alla.

  Lisa Hellberg

  Lisa Hellberg

  Kundansvarig (Föräldraledig)

  Stockholm

  Lisa Hellberg / Kundansvarig (Föräldraledig)

  Lisa kastar sig över arbetsuppgifter med en energi och uthållighet som andra kan avundas.

  Hennes socionomutbildning och erfarenhet av myndighetsutövning ger henne en god inblick i vår komplexa lagstiftning inom personlig assistans. Dessutom har hon själv arbetat som assistent. Hon är envis, energisk och aktiv, det gäller både på jobbet och privat. När hon inte är på jobbet tränar hon och vandrar (såklart, hon har norrländskt påbrå). Lisa brinner för möten med människor och hjälper gärna till med stort som smått i utformandet av våra kunders assistanser.

  Karolina Malek

  Karolina Malek

  Kundansvarig (Föräldraledig)

  Stockholm

  Karolina Malek / Kundansvarig (Föräldraledig)

  Karolina Malek har arbetat som personlig assistent och som arbetsledare i flera år.
  Hon har en god förståelse för personlig assistans och vet vad som krävs för att en assistans ska fungera smidigt. Karolina är serviceinriktad och drivs av viljan att skapa goda arbetsvillkor för assistenterna och en väl fungerande vardag för kunderna. ”Att få jobba på God Assistans ger mig möjlighet att utvecklas samtidigt som jag, i min roll som Kundansvarig, verkligen kan göra skillnad och bidra till trygghet för våra kunder”

  Johannes Granlund

  Johannes Granlund

  Jurist (Föräldraledig)

  Stockholm

  Johannes Granlund / Jurist (Föräldraledig)

  Johannes utgår från Stockholm och har arbetat som juridiskt ombud inom personlig assistans sedan 2018. Innan Johannes började på God Assistans arbetade han som jurist och sedan senior jurist vid ett av landets största assistansbolag. Under studierna på juristprogrammet vid Stockholms universitet jobbade han även som personlig assistent.

  Zew Viktor Jarlhammar

  Zew Viktor Jarlhammar

  Kundansvarig

  Stockholm

  Zew Viktor Jarlhammar / Kundansvarig

  Zew har arbetat som assistent de senaste åren och har en mycket bra bild av vad som utgör en god assistans. Han anser att assistansyrket är otroligt viktigt för att man gör skillnad. På riktigt. “Här sätts människan i första rum och jag är otroligt stolt att få vara en del av ett företag som delar mina grundvärderingar för att människor ska få möjligheten att leva ett fullvärdigt liv.” Med ett stort hjärta och med erfarenhet av människor och service i hela sitt yrkesverksamma liv är Zew ett bra tillskott i gänget.

  Paula Ellis

  Kundansvarig (Föräldraledig)

  Stockholm

  Paula Ellis / Kundansvarig (Föräldraledig)

  Paula har arbetat hos oss inte bara en gång utan två. Hon är en administrativ begåvning som stöttar God Assistans och kollegor med det jobb som lite otacksamt aldrig syns. Konstigt nog så går hon i gång på administrationen som uppstår till följd av assistansbranschens otaliga regelverk. Som om inte det räcker ryms här en engagerad kundansvarig. Paula har bland annat arbetat som kundansvarig på ett annat bolag, personlig assistent och elevassistent. På fritiden hittar du henne springandes efter barnen eller om hon har tur; springandes själv i skogen.

  Anneli Nordström Lundqvist

  Kundansvarig

  Stockholm

  Anneli Nordström Lundqvist / Kundansvarig

  Anneli brinner för att hjälpa människor och för att ge det lilla extra. Hon har arbetat i flera roller, som kundansvarig, rekryteringsansvarig och personalansvarig. Hon har även suttit i ledningsgrupper och byggt upp två assistansbolag som idag tillhör landets största. Hon utgår från vårt kontor i Sundbyberg och arbetar idag även som ansvarig för God Omsorg.

  Vill du arbeta som personlig assistent i Stockholm?

  Att jobba med personlig assistans i Stockholm handlar om att ge en människa möjlighet att leva ett så normalt liv som möjligt utifrån dennes förutsättningar. Letar du efter ett jobb där varje dag är unik och betydelsefull? Jobbet som personlig assistent i Stockholm kräver engagemang och nyfikenhet, och det är ett jobb där du lär dig nya saker varje dag.

  ”Matchningen mellan kund och assistent är nyckeln till framgång.”

  Annika, Stockholm

  Väx som individ – bli personlig assistent i Stockholm

  Jobbet som personlig assistent

  I jobbet som personlig assistent hjälper du en person med en funktionsnedsättning. Det handlar om vardagliga saker som att laga mat, klä på sig och träffa vänner men också om att handla och delta i fritidsaktiviteter. Assistansen anpassas efter varje kunds unika behov i nära samarbete mellan dig som personlig assistent och kunden. Varje kunds behov av assistans är unikt, vissa behöver hjälp dygnet runt medan andra får assistans under dagen. Det är därför mycket viktigt att skapa en arbetsrelation som fungerar för alla, att skapa ett team. Därför är den som får assistans med i rekryteringen av sin assistent.

  ”Det som gör God Assistans unikt är synen på kunden, omtanken och den totala transparensen. Vi inkluderar kunderna på riktigt, ger dem inflytande över sin vardag och de beslut som fattas.”

  Annika, Stockholm

  Personlig assistent – lön och förmåner

  Att jobba med personlig assistans åt en familj i Stockholm

  Jobbet som personlig assistent i Stockholm tar dig ibland till en familj. Det kan vara en ung vuxen, ett barn eller en förälder som behöver assistans. Som assistent till ett barn är du förlängningen av barnets vilja där det begränsas av sin funktionsnedsättning. Det är viktigt att komma ihåg att det är föräldrarnas ansvar att uppfostra barnet, inte ditt som assistent.

  Att jobba som personlig assistent i en familj gör att det ibland uppstår frågor och funderingar. Vi tar därför alltid fram instruktioner för assistansuppdraget, vilket skapar trygghet för alla inblandade. Transparens och öppenhet i dialogen med alla berörda är en självklarhet för oss i våra assistansuppdrag.


  Ny jobbportal 2024!

  Vi håller på att byta plattform för våra platsannonser, så de flesta hittar du numer på länken nedan:

  Här hittar du alla våra nyare platsannonser!

  Vi kommer inom kort stänga ner och flytta över annonserna nedan:

  Se lediga jobb i Stockholm

  loading..

  Kvinnlig Assistent sökes omgående till kvinna i Mantorp

  Linköping Sista ansökningsdatum: 2024-08-22

  Kvinnlig Assistent sökes omgående till kvinna i Mantorp

  Mjölby Sista ansökningsdatum: 2024-08-02

  Personlig assistent sökes till kille i Åkersberga

  Österåker Sista ansökningsdatum: 2024-08-11

  Personlig assistent på deltid till vår fina kille!

  Vallentuna Sista ansökningsdatum: 2024-08-21

  Helgpersonal sökes till 12 åring i Älvsjö!

  Stockholm Sista ansökningsdatum: 2024-08-21

  Vi söker en assistent till en fast rad på 50%

  Umeå Sista ansökningsdatum: 2024-08-18

  Personlig Assistent till 13-årig pojke på Lidingö

  Lidingö Sista ansökningsdatum: 2024-08-16

  Personlig Assistent sökes till aktiv 12-årig pojke

  Stockholm Sista ansökningsdatum: 2024-08-16

  Skön kille söker personlig assistent, heltid dagtid

  Stockholm Sista ansökningsdatum: 2024-08-15

  Vi söker personliga assistenter till charmig 9 åring i Västerås!

  Västerås Sista ansökningsdatum: 2024-08-19

  Nu söker vi assistenter till vaken natt, eftermiddag och helg

  Huddinge Sista ansökningsdatum: 2024-09-30

  Vaken natt till en 23 årig tjej som bor i Vallen

  Skellefteå Sista ansökningsdatum: 2024-08-10

  Aktiv hjälp krävs i Utbildning för barn med särskilda behov.

  Upplands Väsby Sista ansökningsdatum: 2024-08-09

  Assisstent sökes till 27 årig tjej som bor längs gröna linjen

  Stockholm Sista ansökningsdatum: 2024-08-09

  Team Selma söker kvinnlig personlig assistent omgående!

  Stockholm Sista ansökningsdatum: 2024-08-09

  Underbar 8årig pojke i Järfälla söker assistent! 100%

  Järfälla Sista ansökningsdatum: 2024-08-09

  Underbar 8-årig pojke i Järfälla söker assistent! Sommarvikarier

  Järfälla Sista ansökningsdatum: 2024-08-09

  Personliga assistenter till 6 årig flicka ? Dagtid

  Hudiksvall Sista ansökningsdatum: 2024-08-07

  Är du den som vill ge en 20-årig tjej stöd och glädje i vardagen?

  Skellefteå Sista ansökningsdatum: 2024-08-01

  Se hit! Jobba som personlig assistent till flicka på Resarö

  Vaxholm Sista ansökningsdatum: 2024-07-28

  Dagpass som personlig assistent i Holmsund

  Umeå Sista ansökningsdatum: 2024-07-27

  Kvinnlig personlig assistent sökes till 17-årig tjej

  Stockholm Sista ansökningsdatum: 2024-07-25

  Kvinnlig personlig assistent sökes till 17 årig tjej

  Nacka Sista ansökningsdatum: 2024-07-25

  Man i Uppsala söker assistans eftermiddag/kväll

  Uppsala Sista ansökningsdatum: 2024-07-25

  Personlig assistent sökes i Sundbyberg

  Sundbyberg Sista ansökningsdatum: 2024-08-20

  Personlig assistent till vaken natt sökes till hösten

  Umeå Sista ansökningsdatum: 2024-08-03

  Personlig assistent till 7-åring, vaken natt 80% (22.00-07.00)

  Umeå Sista ansökningsdatum: 2024-07-31

  Nu söker våra härliga kunder i Västra Frölunda nya assistenter.

  Göteborg Sista ansökningsdatum: 2024-08-31

  Busig 7-åring söker personlig assistent (80-100%)

  Umeå Sista ansökningsdatum: 2024-07-31

  Jobba hos God Assistans

  Våra personliga assistenter är vår viktigaste resurs. God Assistans har som målsättning att ligga över branschens snitt gällande lön och vi erbjuder självklart kollektivavtal, friskvårdsersättning och utbildning.

  98%

  av våra kunder rekommenderar oss

  Få Goda Nyheter!

  Få de senaste nyheterna från God Assistans direkt till din inkorg. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

   Följ oss gärna i sociala medier