God Juridik hjälper dig med det krångliga

När du söker personlig assistans till dig själv eller ditt barn öppnas en helt ny värld. Inte bara möjligheten att få hjälp att leva det liv du vill, utan också en värld av blanketter och paragrafer. Så när du sitter där och fyller i ansökningar, försöker förstå vad Försäkringskassan svarar och kanske funderar på att överklaga kan fokus hamna fel. Istället för att tid och energi läggs på det som är viktigt, ditt liv och din familj, fastnar du i krångliga formuleringar och tolkningar. Då kan God Juridik hjälpa dig.

God Juridik kan det här

Våra jurister är duktiga på att bedöma assistansbehov och kan reglerna utan och innan. Vi är vana att fylla i alla blanketter som behövs och vet vilka som ska skickas var. Genom åren har vi hjälpt många med frågor och funderingar kring personlig assistans och socialrätt. Vilket gett oss en förståelse för hur din vardag och dina utmaningar ser ut.

Vi står på din sida

Tillsammans med dig arbetar vi för att du, eller ditt barn, ska få den hjälp du behöver och har rätt till. Först tittar vi på vilket stöd du är berättigad till. Personlig assistans, bostadsanpassning, aktivitetsstöd eller något annat typ av stöd? Det kan bli mycket att tänka på. Sedan är vi med dig hela vägen från ansökan via beslut till vardagen hemma och kommunikationen med myndigheterna.

En juristfirma med rätt erfarenhet

Som kund till God Assistans får du alltid hjälp