Om God Assistans

God Assistans kommer ur insikten att det finns massor som kan förbättras inom personlig assistans. Med ett personligt engagemang startade barndomsvännerna Mikael och Martin God Assistans. Med God Assistans hoppas de kunna hjälpa andra att få förutsättningar att leva ett fullvärdigt liv oavsett funktionsnedsättning.

Förändrade perspektiv

Mikaels son Hugo föddes med en allvarlig hjärnmissbildning och hade personlig assistans från att han var 10 månader gammal. När Mikael fick Hugo ändrades hans perspektiv på livet och han valde därför att helt ändra bana. Han sa upp sig från chefsposten på ett stort amerikanskt bolag för att fokusera på familjen och byta karriär.

Mikael och Martin är barndomsvänner från Malmberget och vänskapsbandet blev än starkare när Mikael fick Hugo. Det blev tydligt att de delar synen på vad en bra assistans innebär. Nämligen: något som gör skillnad!

Lång erfarenhet och personligt engagemang

Martin har tillbringat större delen av sitt yrkesliv inom vård och omsorg. Sedan 2005 har han arbetat som chef inom personlig assistans. Martin drivs av att ge god omsorg och assistans samt att se sina medarbetare utvecklas och trivas på jobbet. Mår medarbetarna bra så får även kunderna den bästa omsorgen. Med Mikaels erfarenhet av Hugo och hans assistansbehov tillsammans med Martins erfarenheter och kunskap om branschen föddes idén till God Assistans. Ett assistansbolag som är bra på riktigt!

Startskottet för mycket mer

Antonia Seiko Palmqvist

God Juridik

God Juridik är en juristfirma som tillhör God Assistans och som erbjuder juridiska tjänster inom främst personlig assistans men även inom Socialförsäkringsrätt.

God Omsorg

God Omsorg tillhör God Assistans och erbjuder ledsagarservice, avlösarservice samt Personlig Hjälp och Omsorg (POH) med RUT-tjänst.

God Hälsa

Glädjeruset - Loppet där alla är välkomna!

Glädjeruset - loppet för ALLA!

God Assistans sponsrar Sveriges kanske gladaste lopp: Glädjeruset. Glädjeruset arrangeras på flera olika platser och finns även som virtuellt lopp. Det finansieras främst genom sponsorer och överskottet från loppet går till att främja ett aktivt liv för barn med funktionsnedsättning via Hugos Stiftelse.

Hugos Stiftelse stöjder barn och familjer för ett aktivare liv

Hugos Stiftelse

Hugos stiftelse stöttar och finansierar aktiviteter och initiativ som hjälper barn och ungdomar med funktionsnedsättningar till bättre hälsa och ett gott och aktivt liv.

Få Goda Nyheter!

Få de senaste nyheterna från God Assistans direkt till din inkorg. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

    Följ oss gärna i sociala medier

    Vill du veta mer?

    Vi svarar gärna på dina frågor och funderingar. Fyll i formuläret eller slå oss en signal!