Personlig assistans skräddarsydd efter dina behov

Hitta rätt personlig assistent

När du som assistansberättigad hamnar i en situation där du skall hitta en personlig assistent så uppstår många frågor. Att hitta personer som är lojala, lyhörda och som passar in i din familjesituation kan vara en svår uppgift. Vår breda erfarenhet av personlig assistans gör att vi på ett tryggt sätt kan guida dig genom hela processen och komma med förslag och lösningar som passar just dig.

Hitta rätt assistansbolag

Alla assistansbolag är inte samma lika. Varje bolag har sin egen bakgrund, drivkrafter och kultur. Vi på God Assistans kommer från ett personligt engagemang, vår drivkraft är att alla ska få leva ett bra liv och vår kultur präglas av gemenskap, omtanke och öppenhet. Hos oss är alla välkomna, men vi är också måna om att alla ska känna att de passar in och är en del av vår gemenskap. Det är lika viktigt för kund som kollega.

Assistenterna är vår viktigaste resurs

juridik

Har du rätt till personlig assistans?

Vilka regler och kriterier gäller för att du ska beviljas personlig assistans? Hur brukar Försäkringskassan bedöma en ansökan? Vilka blanketter ska fyllas i och vart ska de skickas?

Våra erfarna jurister hjälper dig gärna att bedöma om just du eller ditt barn har rätt till assistans.

Hör av dig så berättar vi mer om oss.

Vi svarar gärna på dina frågor och funderingar. Fyll i formuläret eller slå oss en signal!