God Assistans - assistansjobb med bra villkor

Våra personliga assistenter är vår viktigaste resurs. Därför erbjuder vi assistansjobb med trygga anställningsförhållanden och bra villkor. Vi vill att du ska känna dig trygg på jobbet. Du ska inte behöva oroa dig ifall du skulle bli sjuk eller om någon olycka skulle hända på jobbet. Därför har vi kollektivavtal för alla våra assistenter. För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt och samtidigt utvecklas och trivas på ditt arbete lägger vi tid på olika utbildningar. För när du känner dig trygg, uppskattad och en del i vår gemenskap så mår du bra – och det är viktigt för oss.

Här kan du se våra lediga tjänster. Vill du veta mer om hur det är att arbeta som personlig assistent?

Våra villkor och förmåner


Kollektivavtal för assistansjobb med bra villkor

Försäkringar på jobbet är en trygghet för dig

Kollektivavtalet innehåller mycket och innebär bland annat att vi har tecknar en rad olika försäkringar för dig som anställd. Så om det händer en olycka på jobbet finns det försäkringar och därmed trygghet.

En bra lön är mer än bara timlönen

God Assistans strävar efter att ha jämförelsevis höga löner för våra personliga assistenter. Vår målsättning är att ligga över assistansbranschens snitt. Lönen är viktig för ett assistansjobb med bra villkor, men det är inte allt. Som personlig assistent har du en timlön. Till timlönen läggs semesterersättning med tolv procent samt OB-tillägg för de gånger du arbetar sent på kvällen eller på helger. 

Pension är att planera för framtiden

Alla som kan bör pensionsspara. Det kan låta tråkigt och onödigt, särskilt om du är ung, men det är viktigt. Självklart tar vi som arbetsgivare ansvar och betalar in tjänstepension med en procentsats av din lön, det som ibland kallas avtalspension.

Arbetsmiljön påverkar dig och din vardag

Arbetsmiljön är viktig för alla, anställd som kund. Vi arbetar därför aktivt med arbetsmiljöfrågor för att förbättra arbetsförhållandena på ditt jobb. Det kan handla om allt från att förbättra säkerheten till att se över lämpliga hjälpmedel. Att förbättra din arbetsmiljö ingår i vårt systematiska kvalitetsarbete.

God Hälsa - för du är vår viktigaste resurs

Du är vår viktigaste resurs så vi vill att du ska må bra. Vår ambition är att skapa förutsättningar så att alla våra medarbetare och kunder kan må bra utifrån sina behov och förutsättningar. Därför har vi skapat God Hälsa, en långsiktig satsning på hälsa och välmående som genomsyrar allt vi gör.

Så här ser vi på hälsa:

På God Assistans är vår ambition att möjliggöra ett hållbart och meningsfullt arbete för våra medarbetare. Vi arbetar med högt engagemang, tydlighet och respekt för allas unika behov med hög kvalitet och omtanke. Vårt arbetssätt präglas av flexibilitet, öppenhet och en välkomnande atmosfär där alla får vara med. Hos oss är det viktigt att kunna ta hand om sin hälsa såväl på fritid som under arbetsdagen.

God Hälsa består av:

– Ett tydligt och stöttande ledarskap där hållbar prestation är i fokus.

– Stöd till dig som arbetar natt och obekväma arbetstider.

– Friskvårdsbidrag: 4000 kr/år för dig som arbetar mer än 50% och 2000 kr för dig som arbetar mindre än 50%.

– Glädjeruset – loppet där ALLA är välkomna.

– Inspirationsföreläsningar och aktiviteter som stöd och hjälp till att ta hand om hälsan både på och utanför arbetet.

Allt detta och vår omtanke om varandra är det som möjliggör ett assistansjobb med bra villkor.

God assistans utbildning

Utbildning inom personlig assistans

Smakprov från diplomutbildningen: Grundutbildning för personliga assistenter. 

Vill du veta mer?

Vi svarar gärna på dina frågor och funderingar. Fyll i formuläret eller slå oss en signal!