Jurister

Våra jurister har lång och gedigen erfarenhet av frågor inom socialrätt, familjerätt och personlig assistans. Vi finns på flera orter i Sverige för att vara nära våra kunder och deras vardag. Vår spetskompetens finns inom personlig assistans men vi hjälper till andra saker som till exempel framtidsfullmakt, bouppteckning och arvskifte.

Karin Ståhlnacke fd Czubala

Jurist

Malmö

Karin är en mycket erfaren jurist som utgår från vårt kontor i Malmö. Efter sin juristexamen arbetade hon som jurist på en kvinnojour i Malmö och därefter arbetade hon som senior jurist på ett av landets  större assistansbolag innan hon kom till God Assistans. Karin pratar även flytande polska och kan bistå med rådgivning och juridiskt stöd inom detta språk.

Maria Sjöblom

Jurist

Luleå

Maria kommer närmast från arbete på förvaltningsrätten där hon arbetat ca 10 år som föredragande med fokus på socialförsäkring och då framförallt assistansersättning och personlig assistans enligt LSS. Innan hon började på domstolen arbetade hon med omprövningar och processföring på Försäkringskassan. Maria utgår från vårt kontor i Luleå.

Ann-Marie (Mimmi) Stolberg

Jurist

Skellefteå

Ann-Marie ”Mimmi” är både vår jurist och VD i Norr. Sedan 2009 har Mimmi jobbat inom personlig assistans, liksom flera av våra medarbetare har även hon en personlig relation till funktionsnedsättning inom familjen. Mimmi arbetade innan hon kom till God Assistans på ett större assistansbolag som både chefsjurist och regionchef. Dessutom har hon blivit utsedd till en av Sveriges främsta unga ledare. Mimmi leder vår verksamhet i Norr och utgår från vårt kontor i Skellefteå.

Antonia Seiko Palmqvist

Jurist

Göteborg

Antonia är en mycket erfaren jurist som utgår från vårt kontor i Göteborg. Hon har erfarenhet från Försäkringskassan och har tidigare arbetat som senior jurist på ett av landets största assistansbolag. Antonia kommer närmast från arbete på en av landets största tingsrätter.

Johanna Norbäck

Jurist

Karlstad

Johannas karriär som assistansjurist startade hos ett annat assistansföretag och därefter har hon arbetat flera år som LSS-handläggare i en liten Värmlandskommun. Nu senast har Johanna arbetat som jurist på informationsföretaget JP Infonet.