Jurister

Vår spetskompetens finns inom personlig assistans men vi hjälper till andra saker som till exempel framtidsfullmakt, bouppteckning och arvskifte genom vårt bolag God Juridik.

Linda Olofsson

Chefsjurist & Kvalitetsansvarig

Luleå

Linda är vår chefsjurist och hon har ca nio års erfarenhet från förvaltningsdomstol. Utöver detta har Linda undervisat i juridik på universitet, arbetat på en antidiskrimineringsbyrå samt kommer nu närmast från ett av Sveriges större assistansföretag.

Maria Edelius

Jurist

Stockholm

Maria har arbetat inom personlig assistans sedan 2003 och de senaste 13 åren som jurist på ett av de större assistansföretagen i Sverige. Nu ser Maria fram emot att arbeta på ett mer familjärt företag.

Maria Sjöblom

Jurist

Luleå

Maria kommer närmast från arbete på förvaltningsrätten där hon arbetat ca 10 år som föredragande med fokus på socialförsäkring och då framförallt assistansersättning och personlig assistans enligt LSS. Innan hon började på domstolen arbetade hon med omprövningar och processföring på Försäkringskassan. Maria utgår från vårt kontor i Luleå.

Ann-Marie (Mimmi) Stolberg

Jurist

Skellefteå

Ann-Marie ”Mimmi” är både vår jurist och VD i Norr. Sedan 2009 har Mimmi jobbat inom personlig assistans, liksom flera av våra medarbetare har även hon en personlig relation till funktionsnedsättning inom familjen. Mimmi arbetade innan hon kom till God Assistans på ett större assistansbolag som både chefsjurist och regionchef. Dessutom har hon blivit utsedd till en av Sveriges främsta unga ledare. Mimmi leder vår verksamhet i Norr och utgår från vårt kontor i Skellefteå.

Johanna Norbäck

Jurist

Karlstad

Johannas karriär som assistansjurist startade hos ett annat assistansföretag och därefter har hon arbetat flera år som LSS-handläggare i en liten Värmlandskommun. Nu senast har Johanna arbetat som jurist på informationsföretaget JP Infonet.

Antonia Seiko Palmqvist

Jurist (föräldraledig)

Göteborg

Antonia är en mycket erfaren jurist som utgår från vårt kontor i Göteborg. Hon har erfarenhet från Försäkringskassan och har tidigare arbetat som senior jurist på ett av landets största assistansbolag. Antonia kommer närmast från arbete på en av landets största tingsrätter.

Johannes Granlund

Jurist (föräldraledig)

Stockholm

Johannes utgår från Stockholm och har arbetat som juridiskt ombud inom personlig assistans sedan 2018. Innan Johannes började på God Assistans arbetade han som jurist och sedan senior jurist vid ett av landets största assistansbolag. Under studierna på juristprogrammet vid Stockholms universitet jobbade han även som personlig assistent.