Ledningen

Ledningen på God Assistans finns utspridda i hela Sverige för att vara nära verksamheten och kunderna. Men de är också aktiva i det dagliga arbetet. De ser utmaningarna och möjligheterna ute på kontoren och hos kunderna. Det är denna närvaro och det personliga engagemanget som driver God Assistans framåt.

Ann-Marie Stolberg

VD i Norr

Skellefteå

Ann-Marie ”Mimmi” är både vår jurist och VD för God Assistans i Norr. Sedan 2009 har Mimmi jobbat inom personlig assistans och liksom flera av våra medarbetare har även hon en personlig relation till funktionsnedsättning inom familjen. Mimmi arbetade innan hon kom till God Assistans på ett större assistansbolag som både chefsjurist och regionchef. Dessutom har hon blivit utsedd till en av Sveriges främsta unga ledare. Mimmi leder vår verksamhet i Norr och utgår från vårt kontor i Skellefteå.

Karin Brange

VD i Syd

Malmö

Karin är ny VD på God Assistans i Syd. Hon har mer än tio års erfarenhet av att arbeta inom personlig assistans på olika ledande positioner. Innan hon kom till God Assistans arbetade hon som Regionchef på ett av landets största assistansbolag.

Fredrik Sjögren

Koncernchef

Stockholm

Fredrik har en gedigen erfarenhet och har bland annat arbetat som revisor, controller och ekonomichef. Innan han kom till God Assistans arbetade han på Hjärnfonden som administrativ chef. Fredrik är koncernchef, samt VD för God Assistans Support där ekonomi, lön, HR & marknad ingår. Fredrik är även pappa till en glad kille med en grav funktionsnedsättning, vilket skapar en extra förståelse för personlig assistans.

Anders Huss

VD i Värmland

Karlstad

Anders är VD för kontoret i Karlstad. Han har arbetat inom assistans sedan 2005 då han började som personlig assistent i Karlstad. Sedan 2006 har han arbetat med själva organisationen kring assistans i både större och mindre företag inom personlig assistans och i en rad olika roller.

Tanja Malmqvist

VD i Väst

Göteborg

Tanja är VD på God Assistans i Väst och har i sitt yrkesverksamma liv spenderat största delen inom personlig assistans, både den kommunala och privata sektorn. Hon har ca 17 års erfarenhet av just assistans. Hon är medicintekniskt utbildad men har aldrig praktiserat den professionen. Hon kommer senast från en av marknadens största privata aktörer gällande personlig assistans.

Annika Sefbom

VD i Mitt

Stockholm

Annika är ny VD på God Assistans i Mitt. Hon har hela sitt yrkesliv arbetat inom vård och omsorg och har lång erfarenhet av personlig assistans från olika större assistansbolag där hon haft ledande roller och även haft övergripande ansvar för handledning, kompetensutveckling och krishantering.
Nu senast har Annika varit ansvariga för alla äldreboenden i Huddinge kommun.
Annika brinner för ledarskap och utveckling och tycker att det ska bli otroligt kul att komma ”hem” till assistansen.

Linda Olofsson

Chefsjurist

Luleå

Linda började på God assistans i September 2021 och är idag vår chefsjurist. Tidigare har hon undervisat i juridik vid universitetet, varit beslutsfattare på Försäkringskassan, arbetat på en antidiskrimineringsbyrå samt under flera års tid i förvaltningsdomstolen. På fritiden ägnar hon mycket tid åt trädgårdsarbete och renoveringsuppdrag. Detta blandar hon med svamp- och bärplockning och på vintertid körs det skoter.

Eva Fonter

Ekonomichef (t.f)

Stockholm

Anna Abelt

HR-chef

Stockholm

Anna började på God Assistans 2023. Hon har mångårig erfarenhet från flera ledande HR befattningar i bolag och koncerner inriktade på kritisk infrastruktur, säkerhet hospitality och IT branschen.
På fritiden tar hon tillvara på årets alla årstider. På sommaren vill hon helst åka båt, på vintern åker hon skidor och på hösten hittar ni henne i svampskogen. Hon tycker också om att träna och det är tur, för Anna är världsmästare på att äta smågodis.