Kundansvariga

De kundansvariga är våra eldsjälar som varje dag har kontakt med kunderna, samordnare på kommunen, försäkringskassan, anhöriga och assistenterna. Som spindeln i nätet drar de i alla trådar för att arbetet och vardagen ska flyta på så smidigt som möjligt.

Stina Wikström

Kundansvarig

Skellefteå

Stina har lång erfarenhet inom personlig assistans då hon innan hon kom till God Assistans har arbetat som personlig assistent, ekonomiadministratör och verksamhetschef på ett av de största assistansbolagen. Hos oss tillför hon bland många saker ordning och reda samt att hon är väldigt mån om sina kunder och medarbetare. Stina vill att alla ska må bra och trivas med tillvaron och utgår från vårt kontor i Skellefteå.

Ida Gustafsson

Kundansvarig

Umeå

Mitt namn är Ida och jag är uppvuxen i inlandet men har rotat mig vid kusten i Umeå. Jag har två barn i åldrarna 8 och 10 och spenderar därför väldigt mycket tid just nu vid sidan om fotbollsplanen. Får jag välja själv så gör jag gärna något kreativt i någon form, lyssnar på en truecrime dokumentär, umgås med vänner och familj eller är ute i naturen.

Jag är utbildad personalvetare och har spenderat tiden efter studierna inom vård- och omsorgsbranschen. Först som personalsamordnare på ett äldreboende, sedan som rekryteringsspecialist på ett privat assistansbolag, för att därefter bli erbjuden rollen som verksamhetschef inom assistansen. Jag har även hunnit med en ytterst snabb vända på Försäkringskassan som utredare inom assistansersättningen.

Anne Wuolo Ekepil

Kundansvarig

Luleå

Anne har lång erfarenhet av arbete som ledare inom personlig assistans, stöd och omsorg samt äldreomsorgen inom både kommunal och privat regi. Hon kommer närmast från ett arbete som verksamhetschef hos ett av de största assistansbolagen. Anne har hela sitt yrkesverksamma liv arbetat inom vård och omsorg b la som personlig assistent. I sitt arbete som kundansvarig känner hon att hon får möjligheten att ge det lilla extra som kan göra skillnad för en annan människa. Hon utgår från både Piteå och Luleå.

Madelene Öberg

Kundansvarig

Luleå

Madelene har tidigare arbetat som personlig assistent och arbetsledare hos God Assistans i Norr och utgår från vårt kontor i Luleå. Madelene har under större delen av sitt yrkesverksamma liv på ett eller annat sätt arbetat med människor och har alltid trivts otroligt bra med detta, vilket var den främsta orsaken till att hon sökte sig till assistansyrket för drygt 10 år sedan. Madelene brinner för att skapa rätt förutsättningar för både kunden och medarbetaren och lyssna till behoven som finns och göra skillnad.

Ammi Rönn

Kundansvarig

Sundsvall

Ammi har lång erfarenhet inom personlig assistans och utgår från vårt kontor i Sundsvall. Hon arbetade tidigare på ett större assistansbolag där hon hade en rad olika roller varav senast som verksamhetschef inom personlig assistans. Innan dess arbetade hon inom vård och omsorg med fokus på funktionsnedsättning. Ammi brinner för att få arbeta med människor och få känna att hon kan göra skillnad.

Ulrika Richnau

Kundansvarig

Sundsvall

Ulrika har hela sitt yrkesliv arbetat inom vård och omsorg samt psykiatrin och utgår från vårt kontor i Sundsvall. Hon har även en egen erfarenhet och förståelse som anhörig till någon som har behov av personlig assistans. Hennes pappa blev beviljad assistans efter en dykolycka för drygt 20 år sedan. De senaste tio åren har hon arbetat som verksamhetschef inom personlig assistans på ett större assistansbolag innan hon kom till God Assistans.

Tanja Malmqvist

Kundansvarig

Göteborg

Tanja är kundansvarig i Göteborg och har i sitt yrkesverksamma liv spenderat största delen inom personlig assistans, både den kommunala och privata sektorn. Hon har ca 17 års erfarenhet av just assistans. Är medicintekniskt utbildad men har aldrig praktiserat den professionen. Hon kommer senast från en av marknadens största privata aktör gällande personlig assistans.

Petra Lindström

Kundansvarig

Solna

Petra är beteendevetare i grunden och har dessutom lång erfarenhet som personlig assistent och arbetsledare. Hon är en person med starkt driv och positiv energi samt grundare av tillgänglighets-appen Fritt Fram. Petra utgår från vårt kontor i Solna.

Matilda Bertlin

Kundansvarig

Solna

Matilda utgår från vårt kontor i Solna och har lång erfarenhet inom vård & omsorg där hon har arbetat både med den praktiska och administrativa biten. ”Jag vill känna att jag gör någonting bra för andra människor varje dag” När Matilda inte arbetar på God Assistans springer hon gärna, både med sig själv som sällskap eller som medlöpare till folk som behöver extra stöd och hjälp.

Anneli Nordström Lundqvist

Kundansvarig

Solna

Anneli är en av våra allra mest erfarna medarbetare inom personlig assistans och utgår från vårt kontor i Solna. Anneli har under många år arbetat på olika nyckelpositioner inom assistans. Hon var bl.a. med och byggde upp ett assistansbolag som idag tillhör ett av landets största. Anneli har en djup kunskap och förståelse för ”hantverket” assistans och brinner för att hjälpa människor samt ge det lilla ”extra” i allt hon gör.

Karolina Malek

Kundansvarig

Solna

Karolina Malek har arbetat som personlig assistent och som arbetsledare i flera år. Hon har en god förståelse för personlig assistans och vet vad som krävs för att en assistans ska fungera smidigt. Karolina är serviceinriktad och drivs av viljan att skapa goda arbetsvillkor för assistenterna och en väl fungerande vardag för kunderna. ”Att få jobba på God Assistans ger mig möjlighet att utvecklas samtidigt som jag, i min roll som Kundansvarig, verkligen kan göra skillnad och bidra till trygghet för våra kunder”.

Veronika Nossbring

Kundansvarig

Norrköping

I 25 år har Veronika arbetat inom äldreomsorg, daglig verksamhet och på LSS-boenden i Norrköpings kommun . Hon har varit med och startat upp två boenden för unga vuxna och efter det arbetade hon tre år som samordnare inom personlig assistans. Nu senast kommer hon från ett större assistansbolag där hon arbetat som verksamhetschef i 5 år. Veronika utgår från vårt kontor i Norrköping.

Malin Forsberg

Kundansvarig

Solna

Malin utgår från vårt kontor i Solna och har spenderat större delen av sitt yrkesliv inom medicintekniska företag där hon främst arbetat med kundservice och logistik. Malin är också en ”funkismamma” till en tjej med utvecklingsstörning som även har personlig assistans. Malin har den där lilla extra kunskapen om livet med ett funkisbarn, erfarenheten och ett brinnande intresse för att hjälpa familjer i liknande situation.

Zew Viktor Jarlhammar

Kundansvarig

Solna

Zew har arbetat som assistent de senaste åren och har en mycket bra bild av vad som utgör en god assistans. Han anser att assistansyrket är otroligt viktigt för att man gör skillnad. På riktigt. “- Här sätts människan i första rum och jag är otroligt stolt att få vara en del av ett företag som delar mina grundvärderingar för att människor ska få möjligheten att leva ett fullvärdigt liv.” Med ett stort hjärta och med erfarenhet av människor och service i hela sitt yrkesverksamma liv kommer Zew bli ett bra tillskott.

Sylvia Wallin Holmqvist

Kundansvarig

Malmö

Sylvia utgår från vårt kontor i Malmö. Innan hon kom till God Assistans arbetade hon på ett större assistansbolag som kundansvarig under fyra års tid och hon har även arbetat som personlig assistent under sin studietid.

Max Richardsson

Administratör

Umeå

Max är en glad och social administratör som har lång erfarenhet inom personlig assistans branschen. Han har ett stort hjärta och härligt skratt. Med sitt positiva synsätt och sin förmåga att skapa en välkomnande atmosfär är Max en uppskattad personjobbet! På fritiden är det vänner och familj som ligger nära.

Anders Huss

Verksamhetschef

Karlstad

Anders är verksamhetschef och ansvarig för vårt nystartade kontor i Karlstad som öppnat nu i januari. Han har arbetat inom assistans sedan 2005 då han började som personlig assistent i Karlstad. Sedan 2006 har han arbetat med själva organisationen kring assistans i både större och mindre företag inom personlig assistans och i en rad olika roller.

Pernilla Einarsen

Kundansvarig

Västerås

Pernilla har jobbat inom personlig assistans sedan 2008. Hon har haft olika roller, både inom marknad och utveckling och som verksamhetschef. Innan hon började på God Assistans var hon personlig assistent åt en nära anhörig under två år. Pernilla utgår från Västerås.

Nina Riestola

Kundansvarig

Göteborg

Nina utgår från vårt kontor i Göteborg. Innan hon började på God Assistans jobbade hon på en av marknadens största privata aktörer inom personlig assistans, och har arbetat både som personlig assistent och därefter som chef i drygt 20 år.

Emelie Johansson

Kundansvarig (föräldraledig)

Göteborg

Innan Emelie kom till God Assistans arbetade hon på ett av de största assistansbolagen i Sverige, där hon började 2015 som assistent och 2016 blev hon verksamhetschef. Hon utgår från vårt kontor i Göteborg.

Gabriela Caligari

Kundansvarig

Solna

Gabriela har lång erfarenhet av personlig assistans och utgår från kontoret i Solna.

Hon har hela sitt yrkesverksamma liv jobbat med människor och service. De senaste 18 åren inom assistans, bland annat som personlig assistent, kundansvarig och ansvarig för korttidsbemanning.

”Att arbeta kund- och personalinriktat med kvalitet skulle jag säga är min styrka. Jag är innovativ, service minded och lösningsfokuserad.”

Camilla Lindh

Norrköping

Camilla Lindh har tidigare bland annat arbetat som personlig assistent och samordnare inom vård och omsorg samt samordnare inom personlig assistans. Camilla brinner för att skapa livskvalitet och goda levnadsvillkor. Ett lyhört bemötande i kombination med handlingskraft och struktur är viktiga delar i arbetet för Camilla.

”Att få bidra till ett bättre liv genom att förstå kundens önskemål och behov är vad som driver mig i arbetet”

Frida Lundmark

Kundansvarig

Skellefteå

Jag heter Frida Lundmark och bor i Skellefteå med min familj som består av min sambo och våra 5 barn. Jag började min karriär inom personlig assistans 2007, jag valde då att driva min dotters assistans i egen regi fram till 2014. 2016 utbildade jag mig till undersköterska och har där efter har jag jobbat inom äldreomsorgen, koordinator på ambulansflyget, undersköterska inom regionen och som assistent/arbetsledare. När jag är ledig så gillar jag att umgås med min familj, inreda, laga mat/ baka och resa.

Donica Eriksson

Kundansvarig

Göteborg

Barbro Stålnacke

Kundansvarig

Göteborg

Linda Silverhall

Kundansvarig

Sundsvall

Jag heter Linda, kundansvarig på God Assistans. Bor på en gård utanför Hedesunda med sambo, dotter och en massa djur. Har en bakgrund som fysioterapeut och brinner för att hjälpa människor. Har arbetat med assistans tidigare och har även utbildning i KBT. På fritiden är jag gärna utomhus med hundar och hästar, på gymmet eller yogamattan. Gillar också att odla och skriva. Jag är glad att få arbeta med er!

Nina Hansson Åstot

Kundansvarig

Luleå

Jag heter Nina, kundansvarig på God Assistans. Bor i Gällivare, men har en koppling till Jokkmokk där jag är född. Har två vuxna döttrar och har arbetat med människor i hela mitt yrkesliv, bland annat inom flygbranschen, förskola och migrationsverket. Har arbetat som kundansvarig sedan 2015 och har lärt mig mycket under dessa år. På fritiden tränar jag och umgås med mina hundar. Besöker gärna vår stuga i fjällen för att koppla av. Ser fram emot att lära känna er alla på God Assistans.