Nytt kontor i Karlstad – Välkommen Anders Huss!

Finns det något bättre sätt att starta året på, än att presentera en ny medarbetare!? 🙂

Idag startar vi nämligen upp vårt första kontor i Värmland, inte mindre än i Karlstad! Mannen som ska ansvara för detta heter Anders Huss som är vår nya Verksamhetschef i Värmland! Vi är otroligt glada och stolta över att få möjligheten att arbeta tillsammans med honom. Varmt välkommen till oss! Här nedan berättar han lite mer om sig själv:

”Mitt namn är Anders Huss och jag började här på God assistans den 2 januari 2020. Jag kommer att starta upp ett kontor i Karlstad där jag också lever och bor tillsammans med min familj!

Jag har arbetat inom assistans sedan 2005 då jag började som assistent i Karlstad. Sedan 2006 har jag arbetat med själva organisationen kring assistans i både större och mindre företag inom personlig assistans och även i olika roller. Nu har jag fått möjligheten att vara en del av God assistans och tillsammans med dem starta ett nytt kontor i Karlstad – detta ska bli fantastiskt kul och spännande!

På min fritid vill jag vara med familj och vänner och tycker om att träna och röra på mig. Tycker även om att resa, gärna till värmen.

Jag ser fram emot att träffa alla som är intresserade av oss och få möjligheten att tillsammans skapa en god assistans!

Hoppas att vi ses!”

Vill du komma i kontakt med Anders? Då når du honom antingen via mail: anders.huss@godassistans.se eller via telefon: 073-501 94 75