Sylvia Wallin Holmqvist ny Kundansvarig i Malmö

Nu stärker vi upp vårt redan starka team i syd med en ny kundansvarig! Vi är jätteglada och stolta för att Sylvia Wallin Holmqvist valde just oss. Varmt välkommen! Nedan berättar Sylvia lite mer om sig själv.

————————————————————————————-

”Hej!

Mitt namn är Sylvia Wallin Holmqvist och jag bor i Löddeköpinge som ligger norr om Lund. Tillsammans med min man Martin har vi har två tjejer. Tuva som är 18 år och Yrsa som är 13 år.

Jag kommer senast från Humana Assistans och har jobbar där i 4 år som kund- och assistent ansvarig. På dessa fyra år har jag fått en bra insyn i assistans och vet vad detta handlar om och vad det innebär för personer med funktionshinder. Så mina år på Humana har varit väldigt lärorika.
Att tillägga är att när jag var student en gång i tiden så jobbade jag själv som personlig assistent. Så jag vet hur det är att i ena stunden bara finnas till vid personens sida för att vid nästa stund ta egna initiativ och agera i vardagen.

Min främsta egenskap och tillgång är min positiva inställning, tillsammans med kontakten med människor! Jag vill alltid försöka göra allt med glada ögon och på ett positivt sätt.

På min fritid tillsammans med familjen vill jag vara aktiv och röra på mig. Det gör jag gärna på ett gym och helst gruppträning till härlig musik.
Martin har försökt i många år att få med mig ut på golfbanan. Dock utan någon större framgång. Men det kommer kanske. Fast då skall det vara sol ute och minst 20 grader.

Jag ser fram emot att får vara en del av God Assistans och Magnus och Karin i Syd!

På återhörande och gör en bra dag!

Sylvia”