Nu startar vi kontor i Göteborg!

Christian & Monica God Assistans Göteborg

Idag händer det grejer! Idag startar vi nämligen upp vårt första kontor i Göteborg! Vi vill hälsa Monica Fagerberg och Christian Källström varmt välkomna till oss! Monica är ansvarig för verksamheten och Christian är jurist.

Här nedan presenterar dom sig själva lite mer:

”Monica Fagerberg heter jag som börjar på God Assistans den 2 mars tillsammans med Christian och kommer att starta upp ett kontor här i Göteborg!

Jag har arbetat inom assistans sedan 2013 i olika roller – både på ett större och ett mindre assistansbolag. Jag sökte mig till assistansen efter att ha arbetat för och med utsatta barn runt om i världen och ser det som en förmån att kunna medverka till att människor kan få ett bättre liv. Nu känns det spännande att bli en del i God Assistans och att starta kontoret i Göteborg!

På fritiden umgås jag med familj och vänner och tycker om att vara vid havet eller i skogen. Är även biståndsansvarig i en organisation där vi bidrar till att barn i världen får mat, vård och utbildning. Reser gärna i Asien eller vartsomhelst där solen skiner.

Välkommen att höra av dig om du vill veta mer om God Assistans i Göteborg – hoppas vi ses!”

”Och jag heter Christian Källström. Jag studerade under många år juridik i Lund och efter att först ha testat på att läsa till ingenjör. Efter ett studieavbrott för att läsa i USA fick jag en Jur. Kand. från Lunds Universitet. Efter studierna flyttade jag tillbaka till USA men saknade familj och vänner i Sverige samt det svenska omväxlande vädret.

När jag kom hem fick jag ett toppenjobb på ett av Sveriges största assistansbolag i Örebro. Efter 12 år som chefsjurist kände jag för att pröva något nytt. Det nya blev en liten men framstående advokatbyrå i Trollhättan. De senaste 2 åren har jag arbetat som målsägarbiträde, ombud i LVU ärenden och vårdnadsmål.  Jag har även fortsatt att arbeta med LSS ärenden, däribland personlig assistans och tvångsförflyttningar från LSS boenden.

Viljan att verkligen kunna hjälpa personer som är i svåra eller utsatta situationer, är en av anledningarna till att jag återvänt till assistansbranschen.

Förutom skånska pratar jag även engelska. Jag förstår dock även göteborgska, efter flera år i Göteborg.

Jag kommer att aktivt arbeta med att driva God Assistans i Göteborg. Jag kommer även att arbeta som VD för God Juridik, med utgångspunkt från God Assistans nya kontor i Göteborg. Ska bli spännande att få starta upp detta tillsammans med Monica!

Hoppas vi ses framöver!”

Vill du komma i kontakt med Monica eller Christian så nås som på tel. 031-3000 711 till Christian och 709 till Monica på mail når du dom via monica.fagerberg@godassistans.se och christian.kallstrom@godassistans.se.