Maria von Sydow ny Jurist i Stockholm

Idag hälsar vi Maria von Sydow, jurist på Solnakontoret, varmt välkommen! Maria har lång erfarenhet som jurist inom personlig assistans och vi är jätteglada att hon valde just oss! Här nedan berättar hon lite mer om sig själv.

———————————————————–

”Maria von Sydow heter jag och det är med stolthet som jag kan presentera mig som God Assistans nya jurist!

Som född och uppvuxen i Borås kommer jag alltid att kalla mig för boråsare (även om det har gått 15 år sedan jag flyttade därifrån). Nuförtiden bor jag med man och barn i Spånga. Genom åren har jag testat på en rad olika jobb där alla har haft den gemensamma nämnaren att arbeta med människor. Jag har arbetat inom personlig assistans sedan jag tog min juristexamen 2010. När någon frågar mig vad jag arbetar med brukar jag säga att jag har ett jobb som egentligen inte borde finnas, men att det är nödvändigt. För mig är det en självklarhet att personer med funktionsnedsättning ska kunna leva som alla andra. Drivkraften i min yrkesroll är att få bidra till att göra skillnad i människors vardag.

När jag i somras fick erbjudandet om att bli en del av teamet hos God Assistans var det ett enkelt beslut att fatta. Det känns fantastiskt roligt att komma till ett företag som på riktigt värnar om både sina kunders och sin personals bästa!”