Välkommen Stina i norr!

stina

Vi hälsar med glädje en ny medarbetare välkommen! Stina är ny kundansvarig i Norr och utgår från vårt kontor i Skellefteå. Varmt välkommen! Här nedan berättar hon lite mer om sig själv:

”Hej!
Stina Wikström heter jag, 30 år och bor i Skellefteå.
Nu har äntligen dagen kommit då jag börjar arbeta som kundansvarig på God assistans i norr. Jag har under hela mitt arbetsliv jobbat inom personlig assistans. Min bana började som personlig assistent under 3 år, fick sedan möjligheten att arbeta som kundadministratör åt samma företag, mina arbetsuppgifter var då löner och fakturering. Efter 7 år på den posten övergick jag till att bli verksamhetschef, den tjänsten har jag haft fram tills nu. Det har varit en väldigt berikande resa inom assistans, då jag har haft dessa tre tjänster som verkligen genomsyrar hela verksamheten inom assistans så känner jag mig så redo att nu bli en del av God assistans.
Det känns fantastisk roligt för mig att komma till detta företag där vi alla tillsammans jobbar för kunden och assistenternas bästa.”