Välkommen Pernilla Einarsen!

Den 1 mars börjar Pernilla Einarsen som kundansvarig på God Assistans. Varmt välkommen till oss Pernilla!

Här berättar hon mer om sig själv:
“Jag heter Pernilla Einarsen och jag kommer utgå från Västerås där jag bor tillsammans med min man. Vi har två vuxna utflugna barn och ett litet barnbarn.

Jag började arbeta inom personlig assistans 2008 och har sedan dess haft olika roller både inom marknad och utveckling och som verksamhetschef på både större och mindre assistansbolag. Senast som enhetschef på ett mindre assistansbolag. De senaste två åren har jag arbetat som personlig assistent åt en nära anhörig.

När jag är ledig umgås jag med familj och vänner. Jag tycker om att vara ute i naturen och vandra, åka skidor eller vara ute på sjön.

Jag ser fram emot att bli en del av God Assistans och att vara med och bidra till att personer som behöver assistans verkligen får en riktigt bra assistans. “

Vill du komma i kontakt med Pernilla når du henne på 021-448 16 10 och pernilla.einarsen@godassistans.se.