Välkommen Mimmi Stolberg, ny verksamhetschef i Norr!

Vi är otroligt glada och stolta att idag kunna presentera Ann-Marie (Mimmi) Stolberg som ny medarbetare på God Assistans! Ann-Marie kommer vara Verksamhetschef för God Assistans i Norr. Hon har stor erfarenhet av att arbeta inom personlig assistans, både som chefsjurist och regionchef på ett av Sveriges största assistansbolag. Dessutom har hon blivit utsedd till en av Sveriges främsta unga ledare.
Varmt välkommen till God Assistans Ann-Marie!
——————-
Hej!
Ann-Marie Stolberg heter jag, men kallas mest för Mimmi!

Jag är en äkta norrlänning med rötter i Lycksele och uppvuxen i Kristineberg och Bureå, nu är Skellefteå min hemstad där jag bor tillsammans med min sambo.

Mina personliga erfarenheter ledde mig in på att arbeta inom personlig assistans då min lillasyster har autism och jag även har en lillebror som bor på ett boende. Jag jobbar också som god man.

Är det något jag brinner för så är det att hjälpa människor att tillvarata sina rättigheter i samhället. Grundbulten i LSS är att alla med funktionsnedsättning ska kunna leva som alla andra, det är en mänsklig rättighet.

Jag har arbetat inom personlig assistans sedan 2009. Mellan 2011-2014 var jag chefsjurist på ett av Sveriges större omsorgsbolag. Vi såg att fler och fler människor efterfrågade juridisk hjälp för att kunna tillvarata sina rättigheter och jag fick möjligheten att bygga upp en juridisk avdelning från grunden. Därefter har jag arbetat som regionchef i norra Sverige för samma bolag, men från och med mars i år har jag fått möjligheten att bli en del av teamet på God Assistans!

God Assistans är något vi skapar tillsammans och det är oerhört viktigt för mig att den tjänst som vi ger kommer från både hjärtat och hjärnan! God Assistans står för öppenhet och transparens och har både kund- och medarbetsfokus. Den kultur, kvalité och omsorg som God Assistans står för kommer från grundaren Mikael Nordmark som av personlig erfarenhet verkligen vet vad han talar om. Därför tackade jag ja till utmaningen att bli verksamhetschef i norr.

Mikael och Martin delar min syn på vad som kännetecknar en god assistans. De vill hjälpa människor att få förutsättningar att leva ett gott liv oavsett funktionsnedsättning. Att vara med i ett sådant team är något jag är oerhört stolt över!

Du kan nå mig på:

Tel: 0910-71 50 51 eller 0730-790 397

E-post: ann-marie@godassistans.nu