Välkommen Fredrik, ny ekonomichef!

fredrik sjögren

Vi är otroligt stolta och glada att kunna presentera Fredrik Sjögren som ny ekonomichef på God Assistans! Fredrik är revisor i grunden och har haft en rad olika chefsjobb inom ekonomi, senast på Hjärnfonden.
Varmt välkommen till God Assistans Fredrik!

Här berättar Fredrik lite mer om sig själv:

————————-

Hej!

Mitt namn är Fredrik Sjögren och i dag börjar jag som ekonomichef på God Assistans. Jag har 15 års erfarenhet av olika ekonomijobb, bl a som revisor, controller och ekonomichef. Närmast kommer jag från Hjärnfonden där jag arbetade som administrativ chef.

Mikael och jag är bekanta sedan tidigare då vi har studerat ihop i Umeå. Livet har sedan slumpat sig så att vi har liknande erfarenheter då även jag har en underbart glad och nyfiken 8-årig kille som föddes med en grav utvecklingsstörning och svår epilepsi. Jag och min fru har även en fantastisk dotter på 11 år. Vi har även en labrador som vi för tillfället håller på att utbilda till epilepsihund. Som familj har vi därmed erfarenhet av hur det är att leva med assistans.

Jag ser verkligen fram emot att få vara en del av detta team och hoppas att mina erfarenheter kan bidra till att göra God Assistans ännu bättre!