Välkommen Annika! Ny Kundansvarig på God Assistans!

Vi är glada och stolta över att få presentera ännu en stark medarbetare till vårt team i Täby! Annika Johansson är fr.o.m. igår ny Kundansvarig på God Assistans och vi vet att hon med sin breda bakgrund och kompetens kommer att ta God Assistans till nya höjder. Varmt välkommen Annika!

 ”Mitt namn är Annika Johansson, jag är så oerhört glad över att nu få tillhöra teamet på God Assistans.

Jag har tidigare haft förmånen att arbeta med Martin och Anneli inom Personlig Assistans. Det fanns för mig ingen tvekan när möjligheten åter öppnades för att arbeta tillsammans. Valet var lätt. Jag vet att dessa två härliga, kunniga och inspirerande personer delar min syn på vad en god assistans är. Så mitt val var som sagt inte svårt.

Jag har en bred erfarenhet från vård och omsorg, där jag arbetat med barn, geriatrik, kirurgi, förlossningsvård och nu även 6 år inom Personlig Assistans. Har även ett förflutet som ekonom.

Att arbeta med människor är något jag brinner för, att kunna stötta, hjälpa medmänniskor i sin vardag ger mig så oerhört mycket tillbaka. Mina tidigare erfarenheter från vård och omsorg och även mina privata erfarenheter av att vårda nära anhöriga samt från assistans gör att jag kan göra ett bra arbete och bidra till den bästa assistansen för varje enskild individ.

Som person är jag glad, lyhörd, lösningsorienterad och effektiv, skrattet ligger alltid nära till hands. Lever efter mottot att jag gör min egen lycka och ser inte problem utan lösningarna.