Välkommen Anna Abelt – ny HR-chef!

Jag är 52 år och bor med min man, 2 hemmavarande barn, hund och katt i centrala Stockholm. Jag har ytterligare 2 utflyttade barn och även ett barnbarn.
Jag är i grunden lärare och ekonom, men började därefter att plugga och sedan arbeta inom HR. Jag älskar mötet med människor och drivs av att få vara med och hjälpa andra att få må bra och trivas på sitt arbete. Jag har lång erfarenhet från brett HR arbete, både strategiskt och operativt.
Jag kommer närmast från en roll som CHRO på Nordic LEVEL Group som verkar inom säkerhetsbranschen, men jag har även erfarenhet från Bygg och Anläggningsbranschen, Hospitalitybranschen och IT branschen.

När jag är ledig tycker jag om att träna, laga mat, plocka svamp, skratta och umgås med vänner och familj, gärna i vårt sommarhus. Att se mig om i världen är lika toppen som att påta i en trädgård. Jag älskar att åka skidor på vintern och att åka båt på sommaren.”