Matilda Bertlin ny Kundansvarig i Stockholm

Matilda Bertlin

Idag hälsar vi Matilda Bertlin varmt välkommen som ny kundansvarig i Solna! Vi är väldigt stolta och glada över att få jobba tillsammans med denna glädjespridare! Här nedan berättar Matilda lite mer om sig själv.

——————————————————————

”Hej!
Mitt namn är Matilda Bertlin och jag är 27 år gammal, född och uppvuxen i Västerås men bor nu på Essingen i Stockholm. Vårdyrket har så länge jag kan minnas legat mig varmt om hjärtat. Det just därför som jag arbetat inom vården hela mitt yrkesverksamma liv. Jag har jobbat både med den praktiska biten och den administrativa. Min nya tjänst som kundansvarig på God Assistans ser jag som en stor ära och det känns som ett riktigt drömjobb. På min fritid sysslar jag främst med långdistans löpning, triathlon och swimrun. Ju längre och tuffare det är, desto mer trivs jag. Men mina finaste stunder i tävlingssammanhang är ändå när jag varit medlöpare till Team Nordmark under Stockholm maraton vid 3 tillfällen.”