Karin Czubala börjar som jurist på Malmö-kontoret

karin czubala

På tisdag den 2 maj börjar Karin Czubala som jurist på vårt nyöppnade kontor i Malmö! Vi är jätteglada och stolta över att få hälsa henne välkommen till oss! Här nedan berättar Karin lite om sig själv:

”Jag heter Karin Czubala och är en 32-årig jurist utbildad vid Lunds universitet. Jag och min sambo flyttar snart till vårt radhus i Åkarp, strax utanför Malmö.

Under de senaste fem åren har jag arbetat som inledningsvis jurist och därefter senior jurist på Humana. Jag älskar utmaningarna som juridiken medför och är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna! Min drivkraft är just rättvisa och att ha den unika möjligheten att hjälpa andra människor med min insats. Jag finner det otroligt givande att göra skillnad för omvärlden.

Jag drivs och motiveras av sociala rättigheter, så frågor rörande personlig assistans har därför alltid engagerat mig. Det ska nu bli otroligt spännande att få bli en del av det team som startar upp God Assistans i södra Sverige! Jag ser fram emot att få lära känna er alla framöver.”