God Assistans öppnar kontor i Sundsvall!

gruppbild ivigning sundsvall

Den 1 september öppnade vi kontor i Sundsvall på Storgatan 73. Vi är otroligt glada över att Ammi Rönn och Ulrika Richnau har valt att börja hos oss! De har tillsammans hela 24 års erfarenhet av personlig assistans. Här berättar de lite mer om sig själva:

AMMI:
Jag heter Ammi Rönn är 51 år och bor i Sundsvall. Jag har sedan 14 år arbetat inom personlig assistans. Jag har arbetat på Frösunda Omsorg i olika roller och känner att de har gett mig stor erfarenhet av branschen. Tidigare har jag arbetat inom vård och omsorg inom funktionsnedsättning.

Något jag brinner för är att få arbeta med människor och få känna att jag kan göra skillnad. God Assistans står för öppenhet där vi tillåts värna om de lokala och har både kund – och medarbetare i fokus. Att vi alla är ett team runt varje kund och hur viktiga assistenterna är.

Att hjälpa andra att få förutsättningar att leva ett fullvärdigt liv oavsett funktionsnedsättning. Mikael och Martin delar min syn på vad som kännetecknar en god assistans. De är väldigt kompetenta och inspirerande. Sen att få Mimmi Stolberg som chef känns väldigt roligt och att få många nya kollegor ser jag verkligen framemot. Jag känner mig oerhört stolt över att få börja arbeta på God Assistans.

Min familj består av Filippa 18 år och Frida 15 år och vår schäfer tik och våra två bondkatter. Mina intressen förutom familjen är djur/ natur liv, träning och att få resa!

De här kommer att bli hur bra som helst!

ULRIKA:
Jag heter Ulrika Richnau och är 45 år. Jag bor i Sundsvall och min närmaste familj består av man , fyra barn, en hund och två katter. På min fritid tycker jag om att löpträna, styrketräna och promenera. Att umgås med familj, vänner och att resa ligger mig också varmt om hjärtat.

Jag har hela mitt yrkesliv arbetat inom vård och omsorg samt psykiatri. Jag har även en egen erfarenhet och förståelse som anhörig till någon som har behov av personlig assistans. Min pappa blev beviljad detta efter en dykolycka för drygt 20 år sedan.

De senaste 9,5 åren har jag arbetat som verksamhetschef inom personlig assistans på Frösunda Omsorg och det har gett mig många erfarenheter.

Att nu få chansen att fortsätta utveckla mig i ett företag som God Assistans, med ägare och anställda som står för samma värderingar som jag gör känns fantastiskt! Att få arbeta med människor med olika funktionsnedsättningar, deras anhöriga, kollegor och personliga assistenter som varje dag vill göra skillnad – är för mig glädje. Att bli så varmt mottagen till en arbetsgivare som jag blivit till God Assistans är ren och skär lycka!

Tack Mikael, Martin och Mimmi – nu kör vi!