Rösta på Jonathan Hellström som ”Årets eldsjäl”!

gruppbild

Jonathan Hellström arbetar som personlig assistent på God Assistans. Han är dessutom handbolls- och fotbollsspelare OCH ledare för två ungdomslag i handboll.Nu är han en av fyra finalister till Årets Eldsjäl 2017 i kategorin ”Kamratskap”.

– Jag förstår inte hur han hinner med allt, säger Anna Svensson Crona, som är mamma till tio-årige Axel som har en CP-skada.

De har känt varandra länge och sedan några år tillbaka arbetar Jonathan som Axels personliga assistent….

– Det är oerhört lärorikt – även för mig. Jag lär mig nya saker hela tiden, och jag tänker lite annorlunda nu och försöker alltid att hjälpa folk som exempelvis ska gå av en buss men som har svårt för att göra det och så, säger Jonathan.

Anna Svensson Crona bekräftar hur viktig Jonathan är för hennes son.

– Han är allt för honom! Han är skillnaden mellan att vilja överleva eller inte för Axel. Han ser verkligen alla, det finns ingen som inte blir berörd av Jontes vilja att hjälpa till och ge tillbaka till klubbens ungdomar, säger hon.

Jonathan är en förebild också på handbollsplanen där han är skyttekung och lagkapten för Lågans division 2-lag samt engagerad i flera ungdomslag som tränare.

Vi på God Assistans är mycket stolta över att Jonathan arbetar hos oss och vi hoppas självklart att han tar hem priset som ”Årets eldsjäl”!

Rösta på Jonathan genom att klicka här