Magnus Ivarsson ny Verksamhetschef i Malmö

Magnus Ivarsson

Hipp, hipp hurra!I morgon är det ingen vanlig dag, för då är det Malmö kontorets öppningsdag! Magnus Ivarsson   är vår nya verksamhetschef i Syd som vi känner oss väldigt stolta och glada över att få presentera. Magnus kommer tillsammans med Karin Czubala att vara ett grymt team för våra kunder i Skåne. Varmt välkommen!

Nedan berättar Magnus lite mer om sig själv:

”Magnus Ivarsson heter jag och är 36 år och bor med familjen i mellanskåne, Hörby. Familjen består av sambo Sofie och sönerna Mio 8 år och Love 4 år.

Jag kommer senast från Frösunda där jag hade lite olika roller men avslutade de senaste 2,5 åren som regionchef. Innan Frösunda jobbade jag 8 år på riksgymnasiet som är en skola för funktionshindrade. Mina intresse är att familjen, idrott och resor! Jag tränar även en av grabbarna i fotboll. Malmö FF är annars laget jag följer främst!

Att få äran att vara ansvarig för att starta upp God Assistans i Skåne ser jag verkligen fram emot! Många i denna bransch gör enkla saker svåra men God Assistans gör allt transparent och enkelt! Jag ser fram emot att få jobba med Karin som är en otroligt kompetent jurist samt att få jobba med Mikael och Martin som jag inspireras mycket av! Att dessutom vara i samma företag som ”Mimmi” Ann-Marie Stolberg (verksamhetschef i Norr) igen, min gamla kollega och vän är också en anledning! Övertygad om att detta kommer bli hur bra och hur kul som helst!”