Välkommen Tanja Malmqvist!

Idag hälsar vi Tanja Malmqvist varmt välkommen till oss! Tanja är ny kundansvarig i Göteborg och kommer tillföra mycket med sin kompetens och personlighet. Vi är väldigt glada och stolta över att få presentera henne. 😊👏 Nedan berättar hon lite mer om sig själv:

Tanja Malmqvist

”Mitt namn är Tanja Malmqvist och jag är 37 år.Jag började arbeta på God assistans i Göteborg som kundansvarig den 1 oktober. Mitt yrkesverksamma liv har spenderats inom personlig assistans, både den kommunala och privata sektorn. Så i runda slängar har jag 17 års erfarenhet av just assistans. Är medicintekniskt utbildad men har aldrig praktiserat den professionen. Jag kommer senast från ett av marknadens största privata aktör gällande personlig assistans.Privat lever jag med min man och mina två barn samt hunden Castro i härliga Partille strax utanför Göteborg, där vigs var helg åt både handboll och fotboll! Jag är förväntansfull och taggad för resan jag skall få göra tillsammans med er på god assistans!”

Vill du komma i kontakt med Tanja så når du henne på antingen via mail: tanja.malmqvist@godassistans.se eller tel: 031-300 07 05.