Välkommen Petra, ny kundansvarig i Täby!

petra

Idag hälsar vi Petra som är ny kundansvarig i Täby varmt välkommen! En grymt bra onsdag med andra ord! Här nedan berättar hon lite mer om sig själv.

”Hej, Petra Lindström heter jag och är 26 år gammal.

Redan i gymnasiet var mitt stora intresse psykologi och andra beteendevetenskapliga ämnen. Valet var därför inte svårt när jag snabbt började på universitetet och läste beteendevetenskap samt handikappvetenskap i 3,5 år.

Under skolåren har jag arbetet med många typer av arbeten och fastnade för personlig assistans där jag även fick användning av min utbildning. Att vara en del av en annan människas liv, som stöd och hjälp på olika vis, är ett mycket meningsfullt arbete där jag verkligen trivs.

Mitt engagemang växte starkt för personer med funktionsnedsättningar och jag la märke till, även ur mina vänners perspektiv, att samhällets fysiska tillgänglighet var ett stort problem. Tanken slog mig att jag faktiskt kunde försöka göra någonting.
Jag blev därför initiativtagare och delägare till en tillgänglighetsapplikation.

Idag är det mitt brinnande intresse som lett mig till att vilja utvecklas och växa inom assistansbranschen på ett företag som delar mina värderingar och synen på bra personlig assistans.
Jag är därför mycket glad och stolt att börja mitt arbete som kundansvarig hos just God Assistans. Att få vara en del av ett team som delar passionen, har hjärtat för bra assistans och vill erbjuda det allra bästa till sina kunder och även anställda – det känns fantastiskt!

Med det vill jag också säga att jag ser fram emot att lära känna kollegor, kunder och assistenter och vara en del av en God Assistans.”