Välkommen Peter! Ny Kundansvarig på God Assistans!

Vi hälsar Peter ”Falle” Fahlström varmt välkommen till vårt team i Täby. Peter kommer nu senast från RGAktiv Rehabilitering där han varit verksamhetschef i 9 år.

Mitt namn är Peter Fahlström och jag börjar som Kundansvarig på God Assistans i mars. När möjligheten kom var valet enkelt och det känns enormt spännande att nu bli en del av teamet i God Assistans!
För lite mer än femton år sedan dök jag på grunt vatten och bröt nacken vilket orsakade en ryggmärgsskada som gör att jag tar mig fram med rullstol. Innan skadan jobbade jag på olika uppdrag inom servicehandeln och försäljning men valde istället att ändra inriktning och utbilda mig inom HR. De senaste nio åren har jag varit verksamhetschef och förebild inom en organisation som inspirerar och stöttar ryggmärgsskadade att utvecklas. Jag drivs av att finnas till för andra både som medmänniska och yrkesperson – för mig är det en självklarhet att livet ska levas fullt ut oavsett eventuella begränsningar. Att nu få möjlighet att jobba med personlig assistans känns otroligt intressant och jag tror att min bakgrund och personliga erfarenheter kommer att vara till stor användning. Bland mina främsta egenskaper är förmågan att se möjligheter i alla situationer. Dessutom älskar jag att lösa problem, stora som små, och brinner för utveckling!”