Välkommen Maud, vår nya löneklippa!

maud lindqvist

Nu är vi på plats, hela gänget, efter en skön sommar och är redo att ta tag i höstens utmaningar och spännande projekt! Extra roligt känns det att välkomna vår nya löneadministratör, Maud Lindqvist! Maud är en riktigt klippa och vi är jätteglada över att hon valde oss! Maud ska säkra upp en av dom viktigaste delarna gentemot våra medarbetare – Att få rätt lön i rätt tid. Här nedan berättar hon mer om sig själv:

”Maud Lindqvist heter jag. Jag har arbetat med lön i 30 år, både i privat och offentlig sektor. Jag finner lönearbetet mycket varierande och stimulerande. Jag gillar nya utmaningar och ser möjligheter.

Min familj är viktig för mig och på fritiden umgås jag gärna med dem och med vänner. Resor och god mat är andra saker som lockar.

Att få möjlighet att arbeta hos God Assistans som har ett så stort hjärta kommer att passa mig utmärkt!”