Välkommen Martin! Ny VD på God Assistans

medarbetare martin

Den 4:e augusti började Martin Wilén på God Assistans. Martin är vår nye VD och har lång erfarenhet av olika chefsroller inom Personlig Assistans. Här berättar han lite mer om sig själv:

”Martin Wilén heter jag och började nu i augusti som ny VD på God Assistans. Jag är en humanist i grunden vilket har gjort att jag tillbringat nästan hela mitt yrkesliv inom Vård- och Omsorg, på gruppboende, hemtjänst, psykiatri, som personlig assistent och jag är även utbildad arbetsterapeut.

Jag brinner för att hjälpa människor. Det var dock först när jag började inom personlig assistans för snart 10 år sedan som jag kände att jag kunde göra skillnad på allvar. Att kunna hjälpa en hel familj som är på väg att gå under av utmattning till en fungerande vardag med personlig assistans, den känslan är svår att beskriva med ord. Men att göra skillnad för någon sammanfattar nog det hela. För en person med en funktionsnedsättning är det i regel inte bara sorgen och problemen som uppkommer från själva nedsättningen utan många gånger påverkas hela familjen. Anhöriga får i regel dra ett mycket tungt lass både känslomässigt och arbetsmässigt.

Under 9 år var jag chef inom två av de största assistansbolagen inom personlig assistans, jag har lärt mig enormt mycket och är tacksam för dessa år. När Mikael, som jag känt sedan vi var små och som är av mina allra bästa vänner, frågade om jag ville komma över till God Assistans tvekade jag inte särskilt länge. Att få möjligheten och inte minst friheten att skapa något riktigt bra tillsammans med honom kändes otroligt inspirerande. Vi delar samma värderingar om hur en god assistans ska se ut och vår vision är att bli bäst, inte störst.”