Välkommen Carina! Vår nya ekonomiassistent!

carina ekstrand

Vi hälsar ytterligare en klippa välkommen till oss i Täby. Carina började hos oss i måndags och är vår nya ekonomiassistent. Vi är jätteglada och stolta över att Carina valde oss! Varmt välkommen! Här nedan berättar hon lite närmare om sig själv.

”Mitt namn är Carina Ekstrand och jag börjar nu i augusti som ekonomiassistent på God Assistans. Att få komma till en arbetsplats som utstrålar en sådan glöd, energi & innerligt engagemang känns otroligt kul och inspirerande. Jag har till största delen av mitt yrkesliv arbetat inom ekonomi och administration, både som anställd och som egen företagare. Att utveckla och försöka hitta smidiga lösningar för att säkerställa, förenkla och förbättra rutiner är den största drivkraften i mitt arbetssätt. Som person är jag positiv & prestigelös, och jag försöker alltid hjälpa till där det kan behövas lite extra kraft. Jag älskar att lära mig nya saker och är nyfiken på det mesta här i livet. Jag ser verkligen fram emot att lära känna er alla på God Assistans och att tillsammans med er få vara med på resan framåt!”