Välkommen Anders, ny kundansvarig i Norr!

Anders Öberg

Vi firar och är tacksamma för att just Anders, som är ny kundansvarig/verksamhetsutvecklare i norr, valde oss på God Assistans! Varmt välkommen Anders! Här nedan presenterar han sig själv lite närmare.

”Hej!

Anders Öberg heter jag, är 32 år ung och bor med fru och tre barn i byn Norrfjärden som ligger en mil norr om Piteå.

Jag hamnade som 19-åring i assistansvärlden av en ren slump då jag efter avslutad värnplikt på I19 i Boden behövde hitta mig ett tillfälligt arbete medan jag funderade på vad jag egentligen ville pyssla med – detta tillfälliga arbete som personlig assistent varade i ungefär 9 år.

Jag hade förmånen att få arbeta med en och samma kund under alla dessa år och den tiden ligger till stor del som grund för den person jag är idag.

Efter mina 9 år som assistent behövde jag en ny utmaning och fick erbjudande om att börja arbeta som verksamhetsadministratör inom samma företag. I den rollen kombinerade jag administrativa sysslor med att arbeta direkt mot kunder och assistenter. Det senare tyckte jag var det absolut roligaste – kontakten med alla olika människor! Detta gjorde att jag efter ett år som administratör tackade ja till en tjänst som kundinformatör.

I rollen som kundinformatör träffade jag nya kunder, anordnade aktiviteter och var till viss del med att starta nya kontor inom regionen som sträckte sig från Örnsköldsvik och norrut.

Efter 13 år inom samma företag kände jag att det var dags att gå vidare, och jag ser fram emot att arbeta tillsammans med främst Ann-Marie Stolberg för God Assistans i norr, men även att få vara en del av det övriga teamet i Stockholm!

Jag kommer till ett företag där vi tillåts värna om det lokala, agera med både hjärtat och hjärnan samt att på riktig få utforma en assistans utifrån kundens behov och önskemål. Jag känner dessutom att jag och God assistans delar synen på assistenternas värde. Det är faktiskt de som är de absolut viktigaste spelarna i teamet runt kunden – och de måste känna att vi tycker det!”