Letar du efter personlig assistent i Göteborg ?

Vill du veta mer?

Vi svarar gärna på dina frågor och funderingar. Fyll i formuläret eller slå oss en signal.

Ring till vårt kontor i Göteborg på telefon.
God Assistans Göteborg

  Boka tid direkt

  Boka tid för ett personligt möte på kontoret i Göteborg med hjälp av kalenderverktyget.

  Våra kontaktpersoner för Göteborg

  Som kund får du en kontaktperson, en kundansvarig, denna person ser till att allt fungerar som det ska och hjälper dig med alla dina frågor och funderingar. De har ett stort team av assistenter, jurister och administratörer till sin hjälp.

  Tanja Malmqvist

  Kundansvarig

  God Assistans i Väst 

  Tanja Malmqvist / Kundansvarig

  Tanja är kundansvarig i Göteborg och har i sitt yrkesverksamma liv spenderat största delen inom personlig assistans, både den kommunala och privata sektorn. Hon har ca 17 års erfarenhet av just assistans. Hon är medicintekniskt utbildad men har aldrig praktiserat den professionen. Hon kommer senast från en av marknadens största privata aktörer gällande personlig assistans.

  Emelie Andersson

  Kundansvarig

  God Assistans i Väst

  Emelie Andersson / Kundansvarig

  Innan Emelie kom till God Assistans arbetade hon på ett av de största assiststansbolagen i Sverige, där hon började 2015 som assistent och 2016 blev hon verksamhetschef. Hon utgår från vårt kontor i Göteborg.

  Nina Riestola

  Kundansvarig

  God Assistans i Väst

  Nina Riestola/ Kundansvarig

  Nina utgår från vårt kontor i Göteborg. Innan hon började på God Assistans jobbade hon på en av marknadens största privata aktörer inom personlig assistans, och har arbetat både som personlig assistent och därefter som chef i drygt 20 år.

  Därför ska du välja God Assistans

  Det här är God Assistans

  "Det ska vara enkelt. Enkelt att bli kund, enkelt att vara kund men det ska också vara enkelt att sluta. Du ska inte sitta fast."

  Tanja, Göteborg

  Vi ger dig juridiskt stöd vid assistans

  Våra kunder berättar

  Vår mål på God Assistans är att vi på ett tryggt och enkelt sätt ska hjälpa våra kunder och komma med förslag och lösningar som passar just dom. Här kan du ta del av några av deras berättelser om hur livet blivit just lite enklare tack vare oss.

  Vi har fått vårt familjeliv tillbaka tack vare God Assistans

  Jag heter Tina, är sambo med Erik och mamma till fyra härliga ungar. Äldst är Nemi med sina tolv år, därefter kommer Loke som är sju och busungen Vide som är fem år fyllda. Yngst i skaran är Liv som fyllde fyra år för ett par veckor sedan.

  Bemötandet är alltid det bästa

  För snart åtta år sen diagnostiserades vår, då 6-åriga, son Zackarias med den neurologiska fortskridande sjukdomen Friedreich ataxi. I takt med att hans motoriska funktioner försämrades stod det mer och mer klart för oss att Zacke en dag skulle vara i behov av personlig assistans.

  Vi har ett så stort förtroende för God Assistans

  Gabriel är 20 år och har Duchennes muskeldystrofi, vilket innebär att musklerna blir svagare med tiden. Han har haft assistans i tre års tid. Gabriel vill vara som vilken 20-åring som helst och leva livet som alla andra, men med sina förutsättningar. 

  Jobba hos God Assistans

  Våra personliga assistenter är vår viktigaste resurs. God Assistans har som målsättning att ligga över branschens snitt gällande lön och vi erbjuder självklart kollektivavtal, friskvårdsersättning och utbildning.

  Få Goda Nyheter!

  Få de senaste nyheterna från God Assistans direkt till din inkorg. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

   Följ oss gärna i sociala medier