Omtänksam personlig assistans i Göteborg

Vill du veta mer om vad vi kan göra för just dig?

Låt oss hjälpa dig!

Vi svarar gärna på dina frågor och funderingar. Fyll i formuläret, så återkommer vi till dig inom 24 timmar, eller slå oss en signal!

  God Assistans i Göteborg

  God Assistans i Göteborg är ett kunnigt och erfaret team av duktiga kundansvariga och våra engagerade personliga assistenter, människor som vill hjälpa och stötta, men också lära sig och inspireras. 

  "Våra ledord är omtanke, enkelhet, inflytande och öppenhet. Det hoppas vi genomsyrar hela vår verksamhet."

  Tanja, Göteborg

  Vi som jobbar i Göteborg

  Tanja Malmqvist

  Tanja Malmqvist

  Kundansvarig

  Göteborg

  Tanja Malmqvist / Kundansvarig

  Tanja är kundansvarig i Göteborg och har i sitt yrkesverksamma liv spenderat största delen inom personlig assistans, både den kommunala och privata sektorn. Hon har ca 17 års erfarenhet av just assistans. Hon är medicintekniskt utbildad men har aldrig praktiserat den professionen. Hon kommer senast från en av marknadens största privata aktörer gällande personlig assistans.

  Emelie Johansson

  Emelie Andersson

  Kundansvarig

  Göteborg

  Emelie Andersson / Kundansvarig

  Innan Emelie kom till God Assistans arbetade hon på ett av de största assiststansbolagen i Sverige, där hon började 2015 som assistent och 2016 blev hon verksamhetschef. Hon utgår från vårt kontor i Göteborg.

  Nina Riestola

  Nina Riestola

  Kundansvarig

  Göteborg

  Nina Riestola/ Kundansvarig

  Nina utgår från vårt kontor i Göteborg. Innan hon började på God Assistans jobbade hon på en av marknadens största privata aktörer inom personlig assistans, och har arbetat både som personlig assistent och därefter som chef i drygt 20 år.

  Behöver du juridiskt stöd?

  God Assistans har lång erfarenhet av juridiskt stöd vid assistans. Vi har erfarna jurister som hjälper till med ansökan, att tolka svar från Försäkringskassans samt överklaga om det behövs. Vi hjälper dig i din kommunikation med Försäkringskassan och kommunen för att se till att du får den assistans du har rätt till.

  Det kan vara svårt att veta om du har rätt till personlig assistans och i vilken omfattning. Våra erfarna jurister ger dig juridiskt stöd om din assistans och hjälper dig att bedöma om just du eller ditt barn har rätt till personlig assistans. Tillsammans med våra jurister går ni igenom ditt eller barnets hjälpbehov. Ni fyller tillsammans i alla blanketter och skickar in en ansökan om personlig assistans.

  Är du anhörig till någon som behöver personlig assistans?

  Varför välja God Assistans?

  Våra kunder berättar gärna om sina erfarenheter!

  Vill du veta mer om hur våra egna kunder upplever oss som anordnare av personlig assistans, så hittar du flera referenser här på godasssistans.se. 

  Vi sätter dig gärna i kontakt med någon av våra kunder om du vill få en direktkontakt med dem.

   

  Jobba hos God Assistans

  Våra personliga assistenter är vår viktigaste resurs. God Assistans har som målsättning att ligga över branschens snitt gällande lön och vi erbjuder självklart kollektivavtal, friskvårdsersättning och utbildning.

  98%

  av våra kunder rekommenderar oss

  Få Goda Nyheter!

  Få de senaste nyheterna från God Assistans direkt till din inkorg. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

   Följ oss gärna i sociala medier