Omtänksam personlig assistans i norra Sverige

Vill du veta mer om vad vi kan göra för just dig?

Låt oss hjälpa dig!

Vi svarar gärna på dina frågor och funderingar. Fyll i formuläret, så återkommer vi till dig inom 24 timmar, eller slå oss en signal!

  God Assistans i Norr

  God Assistans i Norr är ett kunnigt och erfaret team av duktiga kundansvariga och våra engagerade personliga assistenter, människor som vill hjälpa och stötta, men också lära sig och inspireras. 

   

  "Våra ledord är omtanke, enkelhet, inflytande och öppenhet. Det hoppas vi genomsyrar hela vår verksamhet."

  Anders, God Assistans i Norr

  Några av oss som du kommer i kontakt med

  Anna-Marie (Mimmi) Stolberg

  Ann-Marie (Mimmi) Stolberg

  Jurist

  Skellefteå

  Ann-Marie (Mimmi) Stolberg

  Ann-Marie ”Mimmi” är både vår jurist och VD i Norr. Sedan 2009 har Mimmi jobbat inom personlig assistans, liksom flera av våra medarbetare har även hon en personlig relation till funktionsnedsättning inom familjen. Mimmi arbetade innan hon kom till God Assistans på ett större assistansbolag som både chefsjurist och regionchef. Dessutom har hon blivit utsedd till en av Sveriges främsta unga ledare. Mimmi leder vår verksamhet i Norr och utgår från vårt kontor i Skellefteå.

  Anders Öberg

  Kundansvarig / Verksamhetsutvecklare

  Norr-/Västerbotten

   Anders Öberg

  Anders har lång erfarenhet inom personlig assistans och har hela Norr- och Västerbotten som arbetsplats. Innan han började på God Assistans arbetade han på ett av de större assistansbolagen som affärsutvecklare. Anders tillför mycket med sin trygga och lugna personlighet samt sin kompetens inom assistans.

   

  Behöver du juridiskt stöd?

  God Assistans har lång erfarenhet av juridiskt stöd vid assistans. Vi har erfarna jurister som hjälper till med ansökan, att tolka svar från Försäkringskassans samt överklaga om det behövs. Vi hjälper dig i din kommunikation med Försäkringskassan och kommunen för att se till att du får den assistans du har rätt till.

  Det kan vara svårt att veta om du har rätt till personlig assistans och i vilken omfattning. Våra erfarna jurister ger dig juridiskt stöd om din assistans och hjälper dig att bedöma om just du eller ditt barn har rätt till personlig assistans. Tillsammans med våra jurister går ni igenom ditt eller barnets hjälpbehov. Ni fyller tillsammans i alla blanketter och skickar in en ansökan om personlig assistans.

  Är du anhörig till någon som behöver personlig assistans?

  Varför välja God Assistans?

  Våra kunder berättar gärna om sina erfarenheter!

  Vill du veta mer om hur våra egna kunder upplever oss som anordnare av personlig assistans, så hittar du flera referenser här på godasssistans.se. 

  Vi sätter dig gärna i kontakt med någon av våra kunder om du vill få en direktkontakt med dem.

   

  Jobba hos God Assistans

  Våra personliga assistenter är vår viktigaste resurs. God Assistans har som målsättning att ligga över branschens snitt gällande lön och vi erbjuder självklart kollektivavtal, friskvårdsersättning och utbildning.

  98%

  av våra kunder rekommenderar oss

  Få Goda Nyheter!

  Få de senaste nyheterna från God Assistans direkt till din inkorg. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

   Följ oss gärna i sociala medier