Ekonomi

Ekonomi och support hjälper alla medarbetare på God Assistans att fokusera på sina arbetsuppgifter. De administrerar och stöttar alla ute på fältet på alla sätt de kan. Tillsammans med alla andra är de en viktig del i att God Assistans fungerar och kan erbjuda de bästa tjänsterna.

Mathias von Holst

Ekonom

Sundbyberg

Mathias arbetar med ekonomi och redovisning hos oss. Han har genom åren samlat på sig en gedigen kompetens inom ekonomi vilket tillsammans med en stor portion envishet och ett lättsamt sätt gör honom till en viktig resurs för oss alla.

Kersti Carlsson

Löneadministratör

Sundbyberg

Kersti är utbildad lönespecialist och har tidigare erfarenhet från större kommunala verksamheter med många anställda och förstår därmed vikten av väl fungerande processer. Kersti tar sig an sina arbetsuppgifter med en självklarhet som vi alla är lite avundsjuka på.

Danijela Jovanovic (Föräldraledig)

Löneadministratör

Sundbyberg

Danijela är ansvarig för vår lönehantering och är just nu föräldraledig. Med sitt noggranna sätt och sitt stora intresse för lön sprider hon ett lugn samtidigt som hon ser till att vår löneprocess alltid vidareutvecklas och håller hög kvalitet.

Maria Chamoun

Löneadministratör

Sundbyberg

Maria är utbildad löneekonom med erfarenhet från olika jobb som löneadministratör och hon har tidigare erfarenhet av lönearbete inom personlig assistans. Maria är en person som vill utvecklas och som har ett stort intresse för siffror.

Emma Widén

Löneadministratör

Sundbyberg

Emma är utbildad ekonom med särskilt fokus på lönebiten. Hon har tidigare arbetat med löner inom personlig assistans och har även erfarenhet från andra branscher. Emma gillar arbeta med människor och med sin sprudlande energi är hon en härlig del i God Assistans lönefunktion.

Fredrik Sjögren

VD & koncernchef

Sundbyberg

Fredrik är koncernchef, samt VD för God Assistans Support där ekonomi, lön, HR & marknad ingår. Han har gedigen erfarenhet och har bland annat arbetat som revisor, controller och ekonomichef. Fredrik är även pappa till en glad kille med en grav funktionsnedsättning, vilket skapat en extra förståelse för personlig assistans.

Elin Öhrn

Ekonomi- & Lönechef

Sundbyberg

Elin är civilekonom med en gedigen erfarenhet inom ekonomiyrket och kommer närmast från Telenom Redovisningsbyrå där hon var kontorschef. Elin är en lugn, strukturerad och noggrann person som drivs av förändring och förbättringar. Elin har alltid nära till skratt vilket tillsammans med hennes kompetens gör att hon går hem i alla läger.