Charlotte Templeton ny Verksamhetschef i Stockholm

Vi är mycket glada och stolta över att få presentera Charlotte Templeton som ny verksamhetschef i Solna. Charlotte är en mycket omtyckt och erfaren ledare med lång erfarenhet av personlig assistans. Varmt välkommen! Nedan presenterar Charlotte sig själv:

—————————————————————————————-

”Hej

Jag heter Charlotte Templeton och bor i Huddinge tillsammans med min man och våra 2 pojkar Benjamin 14 år och Viggo 12 år. Vi har också en liten sibirisk katt som heter Mandel, hon är allas vår ögonsten!
Jag är utbildad socionom och har arbetat inom omsorgen i 20 år. Av dessa har jag arbetat 16 år inom personlig assistans, både på stora och små bolag. En kort period har jag även arbetat som enhetschef på Försäkringskassans assistansenhet i Söderort vilket gav mig större insikter i själva myndighetsutövningen inom personlig assistans.
Min relativt långa erfarenhet av branschen har givit mig kunskap och förståelse för vad som krävs för att assistans ska kunna bedrivas med god kvalitet men också en förståelse för utmaningarna som ligger framför oss.
LSS är en fantastisk rättighetslagstiftning värd att kämpa för och jag är oerhört stolt över att tillsammans med God assistans få bidra till allas möjlighet till ett gott liv.
På min fritid tycker jag mycket om att resa- gärna till värmen eller till USA där min man har sina rötter. Jag tycker även om att läsa böcker och vara ute i naturen med min familj, helst en långtur som avslutas med varm korv och grillade marshmallows över en öppen eld.
Jag ser så mycket fram emot att lära känna er alla och att vi tillsammans kan jobba för ett Gott Liv och en God Assistans!”